Шоу

Поли Генова представи новия си хит Na Na

  25.11.2021 18:35  
Поли Генова представи новия си хит Na Na

Само два дни след като стана майка за втори път, Поли Генова представи новата си песен Na Na“.

Премиерата на парчето прозвуча едновременно по всички големи радиостанции в страната днес, 25 ноември, точно в 10:30 ч.

С „Na Na“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план, след като преди няколко дни стана майка на момиченце с красивото име Леа Ка̀трин.

Видеоклипът към „Na Na“ вече е онайн и е първият на Поли, в който тя не взема участие, поради напредналата си бременност по време на снимките. Нестандартната и интригуваща хореография във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността на Поли да вземе пряко участие в заснемането на видеоклипа, тя присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик. Видеоклипа към песента можете да гледате тук: https://bit.ly/3DSbRIe. Парчето е достъпно във всички големи музикални стрийминг платформи.

„Благословена съм в рамките на 3 дни да имам не едно, а цели две щастливи събития в живота си. С този проект изпращам една изключително успешна година, която ме зареди с толкова положителни емоции, които ще насоча към следващите си проекти“ – споделя Поли Генова.

2021 г. беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В уникалния шоу спектакъл на Поли, специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. През 2021 г. Поли се превърна и в „Изпълнителка на годината“, след като пусна хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, и сингълът ѝ „No more“ и се готви за още по-успешни проекти през следващата година.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00