Икономика

Виктория Викторова е сред най-значимите личности под 40-годишна възраст, според Business Elite

  18.11.2021 10:24  
Виктория Викторова е сред най-значимите личности под 40-годишна възраст, според Business Elite

Българка - предприемач е отличена като една от най-значимите личности под 40-годишна възраст в наградите „Business Elite” за тази година.

32-годишната Виктория Викторова е направила впечатление със своя стартъп, който предоставя на фирми психотерапия под формата на социална придобивка.

Компанията свързва абонатите си с мрежа от специално подбрани независими психолози и психотерапевти, улеснявайки процеса по намиране на правилния специалист и запазването на час

Журито е взело предвид и други дейности, развивани от Викторова.

Призовете „Business Elite" се присъждат на млади предприемачи

Призовете „Business Elite’s 40 under 40” се присъждат ежегодно и отличават значими млади предприемачи от Югоизточна Европа, а чрез отделни издания – и в други региони по света. Организаторите взимат предвид постижения, репутация, лидерски умения и амбиция за последващо развитие на бизнеса, когато избират победителите. Сред по-детайлното описание на критериите са и предишни работни места, бизнес постижения, потенциал на настоящите бизнес начинания за международна експанзия, корпоративни ценности и мисия, вдъхновяваща лична история и много други.

Церемонията по награждаване за 2021 г. беше насрочена за септември в Милано, но поради усложнената епидемиологична обстановка се проведе в Истанбул.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33