Шоу

Връчиха европейските музикални награди на MTV

  16.11.2021 10:49  
Връчиха европейските музикални награди на MTV

Връчиха европейските музикални награди на MTV. След виртуалното си издание през 2020 г. заради пандемията този път церемонията за Европейските музикални награди на MTV беше в Будапеща в знак на подкрепа към ЛГБТ общността.

Рапърката Соуити, която грабна приза за най-добър млад изпълнител, беше водеща на спектакъла, предаде Нова телевизия.

Ед Шийран беше удостоен с приза за най-добър изпълнител и за най-добра песен за "Bad Habits".

Корейската банда BTS взе четири награди в категориите за най-добър поп, най-добра група, най-добри кей поп изпълнители и най-много почитатели.

Рапърът Лил Нас Екс спечели отличието за най-добър видеоклип за "Montero".

Ники Минаж получи приза за най-добър хип хоп, италианската група "Монескин" надделя в категорията за рок, а Йънгблъд спечели наградата за най-добро алтернативно изпълнение.

„Това отличие е почит към индивидуализма. Това е награда за онова 13-годишно момче от Северна Англия, което смята, че можеш да бъдеш такъв какъвто пожелаеш! Продължавайте да се борите, продължавайте да бъдете себе си. Вашето въображение и вашата индивидуалност са най-доброто, което можете да дадете на света. Хората ще се опитат да ви съкрушат, повярвайте ми. Ще се опитват да ви съборят, но вие отстоявайте позициите си. Гордейте се с това, което сте. Благодаря! Обичам ви!", заяви той.

Малума беше отличен в категорията за най-добра латино песен.

„Знаете ли, чувствам се толкова горд, че съм латиноамериканец. Извървях дълъг път, за да стигна до тук. Искам да благодаря на екипа ми, както и на майка ми, която гледа в момента - "Мамо, обичам те!". Това отличие е за родния ми град Меделин. Колумбия вече не е Пабло Ескобар. Колумбия е Малума, бейби, Обичам ви толкова много. Благодаря на всички!“, каза изпълнителят.

Европейските музикални награди на MTV се връчват всяка година в различна държава от 1994 г.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33      
Видео
Комична свада между шофьори
 07.11.2021 19:38