Анализи

Не Правосъдие за всеки. Кръгът Капитал издигна Лозан Панов

  15.11.2021 16:59  
Не Правосъдие за всеки. Кръгът Капитал издигна Лозан Панов

"Правосъдие за всеки" е смокиновият лист, зад който се крие Иво Прокопиев и кръга Капитал  след катастрофата на Лозан Панов. Няма абсолютно никакъв шанс Панов и Кисимова-Моасе да са издигнати от "Правосъдие за всеки" без съгласието и санкцията на Иво Прокопиев. Той и Иван Кръстев стоят зад проекта "Демократична България".
Кръгът Капитал и обслужващите го медии, като "Дневник", "Медиапул", Българското национално радио, "Офнюз", радио "Свободна Европа", "Дойче веле", отразяваха кампанията на Панов. Финансирането също е работа на Кръга Капитал. Те са задкулистните играчи и дърпаха конците по време на целия мандат, като председател на ВКС на Лозан Панов. Също те публикуваха и промотипаха извратените писма, които пишеше Елисавета Ганева - Панова до кого ли не. И се опитваха да изкарат тази провинциална семпла женица за едва ли не за балканската Жана Д'арк.
Сега "Правосъдие за всеки", за да предпазят ментора си Иво Прокопиев и политическите си приятели от "Демократична България", играят ролята на бушон. Засега номер две след Христо Иванов.

Емилиян Кънчев


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33