Спорт

ЦСКА сменя екипировката от следващия сезон (ВИДЕО)

  12.11.2021 14:38  
ЦСКА сменя екипировката от следващия сезон (ВИДЕО)
  Lap.bg

ЦСКА сменя доставчика на екипировката си. От следващия сезон "армейците" ще играят с фланелки на италианската компания "Макрон". Договорът е за две години.

От "Българска армия" посочват, че споразумението предвижда индивидуална серия облекла, разработени специално за отбора.

"Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа. Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство", пишат "червените" на сайта си.

От "Макрон" са гарантирали достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от лятото.

Скоро ще бъде представена екипировката за следващия сезон.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", казва изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело.

През последните години тимът от "Армията" носи "Адидас", но този сезон от клуба потърсиха промяна заради недоволството на запалянковци, свързано с големите затруднения при поръчките на официални фланелки и спортни облекла на клуба.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33