Новини

Директорка на 20-то училище в София тормози деца и родители

  09.11.2021 18:34  
Директорка на 20-то училище в София тормози деца и родители
  ПИК

Ужасът в България при едноличната диктатура на Румен Радев няма край и репресиите и страха се настаниха и в училищата заради безумната заповед на здравния му министър Стойчо Кацаров учителите да се превърнат в медици и да тестват най-малките деца за коронавирус.

Притеснени преподаватели сигнализираха затова, че директорката на 20 ОУ в София - Галина Тимова от няколко дни подлага родители и учители на неистов тормоз и заплахи за да върне децата в клас и това в разгара на пандемията, пише ПИК. Последната е и постоянен гост на завладените от Румен Радев БНР и Би Ти Ви, където не спира да го хвали, уж в битността си на преподавател.

Приближената до министър Денков Тимова отправя явни заплахи към учителите, че на всяка цена трябва да бъдат върнати децата в училището, защото това е важна стратегия на служебното правителство.

От няколко дни вярната на кабинета на Румен Радев директорка действа като феодален деспот срещу учителите и под натиск прокарва идеите на правителството.

Атакувайки психически учителите, Тимова постоянно цитирала заповедите на министър Денков и Кацаров и открито заявила, че всеки учител от нейното училище трябва да участва в кампанията без да се интересува от мнението на педагозите. Натиска над учителите е постоянен и същите се засипват от съобщения затова колко важно е да бъде реализирана политиката на правителството, както и, че независимо, че пандемията отнема човешки животи и училището има болни от коронавирус педагози настанени в болница, децата трябва да се върнат в клас.

Запознати с похватите на Галина Тимова я определят като хипер амбициозна и вярна на правителството на Радев. Именно за това, разчитайки на подкрепата на кабинета, тя не спира със закани и заплахи към учителите, но се опитва да изнудва и родителите.

За да „мотивира“ тях да върнат децата си пък Тимова си позволява да отправя закани, че ако не се съгласят с поставените от нея условия, ще издаде заповед, без да се интересува от последствията.

ПИК пише, че за последната една година и половина откакто е назначена за директор Тимова, от училището са напуснали над 20 педагози - тези, които не са одобрили методите на раболепие и послушание. За да уреди роднини в училище, Тимова пък уволнява и хигиенистите и назначава собствената си леля за чистач.


Анкета

Какво очаквате от Продължаваме промяната?


Резултати
Видео
Комична свада между шофьори
 07.11.2021 19:38      
Видео
Строят изцяло нов град за 500 млрд. USD
 06.11.2021 20:29