Анализи

Да се въведе задължителна ваксинация

  08.11.2021 15:20  
Да се въведе задължителна ваксинация

Единственият начин да се спаси населението у нас е задължителната ваксинация. Няма друг начин. Вижда се вече от месеци, че с убеждаване и мрачна статистика не става. Ежедневните информации за хиляди заболели и стотици починали не плаши българите. Явно сме много смел народ или недоверчив, а може би просто глупав.
Каквото и да говорят авторитетни лекари за ползата от ваксините, каквито и примери да се дават, нашенецът не вдява. Българинът не вярва и на очите си. Гледа пълните стадиони в Европа и феновете без маски, но пак не е убеден, че ваксините помагат. Гледа и Гришо във Виена и пълната зала и хората без маска. И пак не вярва. Въобще, каквито и примери да се дават, каквато и разяснителна кампания да се прави, българинът не вярва.
Един уважаван лекар, доктор Стефан Константинов, бивш министър на здравеопазването, каза истината, че не  здравната система се провали, а обществото.
Затова единственият шанс да се спаси нацията и икономиката на страната е незабавна, повсеместна и задължителна ваксинация. И крумови мерки за тези, които се противопоставят. Друг начин няма!

Емилиян Кънчев


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33