Анализи

Най-добрите дестинации за посещение през 2022 година

  23.10.2021 15:10  
Най-добрите дестинации за посещение през 2022 година

От Ovation Travel Group са провели проучване, в което посочват 22 от най-желаните дестинации за посещение през следващата година.

От щатската туристическа компания посочват, че само две от местата се намират в САЩ, което означава, че все повече хора искат да пътуват в чужбина и да посетят нова дестинация.

Най-изисканият и прочут сицилиански курорт - красивото градче Таормина заема челното място в подреждането, като оставя след себе си Лондон и Санта Фе (Мексико).

В случай, че посетите италианското градче, ще може да се насладите, както на хубавите му плажове, така и на еднодневна екскурзия до най-активния вулкан в Европа – Етна.

В топ 5 на дестинациите за 2022 г. попадат още Дубай и островната държава Антигуа, разположена в източната част на Карибско море.

Следват столицата на Словения Любляна, Фарьорските острови и Иския (бел. ред. вулканичен остров в Тиренско море, принадлежащ на Италия).

Националният парк Банф, смятан за едно от големите национални съкровища на Канада и островите Галапагос, принадлежащи на Еквадор допълват топ 10.

Майорка, Порто, както и един от най-известните турски курорти Бодрум остават извън челната десетка, но също са класирани високо.

След тях са дори Сейшелите и Долината Напа в Калифорния, която е предпочитана дестинация за ценителите на хубавото вино.

Сред топ 22 са още еквадорската столица Кито, Сан Себастиан (Испания), полуостров Юкатан в Мексико, Бретан (Франция), Шефшауен (Мароко), Намибия и Паро (Бутан).


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43      
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39