Анализи Новини

Георги Попов продължава да е част от ИТН

  14.10.2021 17:47  
Георги Попов продължава да е част от ИТН

 „Продължавам да съм част от ИТН“, това казва в интервю пред ABCnews.bg Георги Попов, депутат от ИТН в предишното Народно събрание.

„Партийната работа не е само в парламента и от парламентарната трибуна и не е нормално в една демократична партия като „Има такъв народ“, в листите да присъстват едни и същи лица. Имам колеги, които също заслужават да бъдат избрани за депутати. Ние сме екип и отборната работа е много важна за цялата структура в област Благоевград. Поради тази причина отказах да бъда депутат. Продължавам да съм част от партията и активно ще работя за нейния успех“, заявява Попов.

Победата на местните избори в Благоевград затвърди позициите на ИТН в региона, Илко Стоянов е отличен кмет и това личи още от началото на мандата му, казва още Георги Попов.

Според него партията има доста голям потенциал и нагласа да спечелят и тези избори. Това, че ИТН не са съставили кабинет е защото не нарушават основните си принципи и не желаят да бъдат част от статуквото, коментира ексдепутата.

„Всеки глас е важен за ИТН и ние ще се борим да запазим резултата си и дори да го подобрим. Смятам, че бъдещето ще бъде на коалиционните управления. Разбира се без ГЕРБ и ДПС. Те нямат морално право да управляват.“, заявява Попов.


Анкета

Доволни ли сте от резултатите от парламентарните избори?


Резултати
Видео
Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос
 13.10.2021 16:07      
Видео
Разгадаха мистерията на срязаната от извънземни скала
 12.10.2021 21:33