Новини

Атанас Атанасов: Дневник, Офнюз, Сега и Медиапул работят за ГЕРБ

  14.10.2021 12:14  
Атанас Атанасов: Дневник, Офнюз, Сега и Медиапул работят за ГЕРБ

Дневник, Офнюз, Сега и Медиапул работят за ГЕРБ. Тази теза изказа днес пред Нова телевизия лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, която партия е част от "Демократична България".

За да направи такова изявление при положение, че той много добре знае, че именно само тези сайтове отразяват кандидата на Демократична България Лозан Панов, означава само едно. Има вътрешен конфликт между кръга Капитал и партийната номенклатура на ДБ. Напрежението идва от факта, че се очаква ДБ да има поне с 10 депутата по -малко от предишните избори.
Затова войната за места е жестока. Със сигурност битката ще се пренесе и на полето на преференциите, където също ще е жестока. Колкото до Лозан Панов, неговият провал е предизвестен. От една страна шефът на ВКС има доста неприятно медийно присъствие, а и нещата, които артикулира в голямата си част, са доста спорни и неубедителни. Освет това уж бляскавата акция на пиарката му Ивет Добромирова със смяната на очилата, се оказа пълен провал и Панов стана за смях. Като прибавим и скандалите свързани с проблема с уседналостта на вицето му Мария Кисимова-Моасе, шансовете за балотаж на кандидата на ДБ са нулеви.

 

 


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос
 13.10.2021 16:07      
Видео
Разгадаха мистерията на срязаната от извънземни скала
 12.10.2021 21:33