Шоу

Албумът на Адел излиза на 19 ноември

  14.10.2021 11:16  
Албумът на Адел излиза на 19 ноември

Дългоочакваният нов албум на Адел, първият ѝ от шест години, ще излезе на 19 ноември, обяви британската певица днес.

Записването на "30" е започнало преди три години, по времето, когато животът ѝ е бил "лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения", написа тя в Туитър, цитирана от АФП.

Като се има предвид, че Адел е продала милиони албуми по целия свят и е спечелила множество награди, включително "Оскар" и 15 награди "Грами", излизането на албума е може би най-очакваното за годината.

Тя наруши петгодишно мълчание с интервю за  Vogue, публикувано миналата седмица, в което говори за своята „година на тревожност“ и живота ѝ като самотница, предава БГНЕС.

Тя започна с двата отменени концерта на лондонския стадион „Уембли“ през 2017 г. поради проблеми с гласа си и оттеглянето ѝ напълно поради това. През това време се разпадна и бракът ѝ.

"По пътя научих много истини за себе си", написа тя в публикацията в Twitter. "Най-накрая отново се намерих. Бих казала, че никога в живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така най-накрая съм готова да пусна този албум."

Последният албум на Адел, „25“, задмина успеха на всички останали развлекателни продукти във Великобритания през 2015 г., включително видеоигри и касови филми.

 


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос
 13.10.2021 16:07      
Видео
Разгадаха мистерията на срязаната от извънземни скала
 12.10.2021 21:33