Шоу

Новата Луна във Везни внася баланс в живота ни

  05.10.2021 21:01  
Новата Луна във Везни внася баланс в живота ни

Новата Луна на 6 октомври в 14:07ч, ще ни помогне да внесем баланс в живота си, като се свържем с вътрешната хармония и истина. Новолунието винаги отваря нова глава от битието ни. Промяната е във въздуха, но преди да предприемем действия, трябва да натиснем бутона за пауза и да се настроим за насоки.

На този ден Луната ще се присъедини към Слънцето, а също и към Меркурий и Марс - всички те се намират във Везни. Тъй като Луната управлява нашето вътрешно аз и Слънцето управлява външната ни личност, очаквайте да почувствате ефектите на Везните от двете страни на себе си. Новолунието образува тясна връзка с Марс (планетата на агресията и страстта) и Меркурий (планетата на комуникирането), също ще почувствате Везните, които влияят на вашите страстни емоции, а също и на вашите комуникации. И с Меркурий, който в момента е ретрограден, този небесен момент създава необичайна астрологична комбинация.

Везните се управляват от планетата Венера и са представени от везните, символизиращи постоянен стремеж към баланс и справедливост. Везните внимателно обмислят и претеглят всяка опция. Въпреки че този процес понякога може да доведе до нерешителност, той е в услуга на нещо много по-голямо - постигане на хармония между всички същества. Той е включен в естествения ред на живота и е силно чувствителен към всичко, което накланя везните само в едната посока. Венера ни напомня, че хармонията е универсалната вибрация на любовта.

Марс внасяйки елемент на действие и задвижване към планетарната енергия във Везни. Може би би било полезно да работите за постигане на баланс между професионален и личен живот или за здравословна връзка с някого в живота си, постигане на баланс между сърцето и ума. Каквото и да е, сега е моментът да помислите, да оформите намерения и да започнете да предприемате действия за възстановяване на вътрешния мир.

Управителят на Везни - Венера, си проправя път през Скорпион. Тя ни напомня да копаем дълбоко в себе си за отговори, тъй като нашата вътрешна истина често се намира в сенките. Всичко, което изплува от тъмните ъгли на ума, може да ни даде представа защо изпитваме дисбаланс. Дисхармонията често е резултат от незараснала сянка, страхове и рани и това е покана да обичате тази част от себе си по-дълбоко, докато търсите баланс в живота си.

В момента на Новолунието (в следобедните часове) може да се почувствате раздразнително и да имате емоционални изблици. Моментът не е подходящ да обсъждате критични въпроси, чувството ви за перспектива ще бъде изкривено и може да действате набързо без мисъл. Ако можете да се контролирате, ще можете да поемете инициатива, която обикновено би била трудна.

Медитация за баланс

Седнете на тихо място и си позволете да влезете вътре в себе си за отговори. Бъдете радикално честни със себе си за това къде се чувствате дисбалансирани, защо и как е станало това. След това медитирайте как бихте искали да внесете баланс в живота си и как би изглеждало това./novini.bg/


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Крокодил погълна ниско летящ дрон в Австралия (ВИДЕО)
 03.10.2021 17:27      
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56