Шоу

Хороскоп за днес – 2 октомври

  02.10.2021 08:50  
Хороскоп за днес – 2 октомври
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 2 октомври 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Препоръката за днес е да бъдете избирателни в контактите. Уредете си среща с полезни и приятни хора. Лесно се отдава енергия и се влиза в излишни конфликти. Постарайте се да останете в приятелска среда и сред свои. Проведете разговори с капацитети в областта на личния ви интерес и здравословните ви нужди. Не провокирайте другите, не се намесвайте в чуждия разговор и избор.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Опасен, критичен и рисков ден. Хората се суетят и хабят енергия в разправии за дреболии, а някой играе провокативно. Не водете преговори и не се събирайте в големи компании с разностранни интереси. Напрежението ще ескалира, където се съберат повече хора. Стремежът е да надвикаш другия, да го надцакаш и извадиш от

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Лесно се отдава енергия. Хората се суетят, бързат и бъркат в избора и преценката. Нужна е избирателност в контактите и дистанциране от лъжливи връзки. Случват се събития, позволяващи да видите някого в истинския му облик. Тази вечер може да преосмислите или да прекратите някои контакти и това ще е за доброто и на двете страни. Останете с хората, с които гледате в една посока.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Критичен ден, всеки се опитва да се наложи в разговори и спорове, да покаже колко е важен и осведомен. Скандалите възникват по незначителни поводи и объркват плановете на семейството. Не правете нищо на всяка цена. Предприетото в този ден ще зацикли и едва ли ще покрие разходите, които ще направите. Не водете спорове, винаги ще има и трети вариант, който никой не е предвидил.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес може да имате проблеми, ако нарушите закона. Ще плащате за чужди удоволствия. Не играйте хазартно и не се събирайте с много хора. От нещо дребно може да пламнат свещени войни и едно старо приятелство да се развали. Луната от вашия знак е в конфликт с планетите от Телец и Водолей. Внимавайте при пътувания, спазвайте правилата и не се опитвайте да се доказвате.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес ще се водят тежки битки за водачество. Шефовете ви може да се сменят, а и у дома ролите се разменят и на вас се пада да слушате и изпълнявате. Съветът е да не споделяте мнения, да не обсъждате с много хора чуждия живот и избор. Може да се наложи пътуване в неделя. Постарайте се да си изработите гъвкава програма и да не се обвързвате с точен час или ангажимент към някого.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Критичен ден за преговори и общуване. От най-дребното нещо се предизвикват скандали и се влиза в конфликт. Проличават си неравностойните връзки, в които единият винаги нарежда, а другият трябва да изпълнява. Проведете консултации със специалист по въпросите, с които не може да се справите. Водете само двустранни разговори. Не насрочвайте събрания, ще се изпокарате.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Спазвайте закона и бъдете отговорни в любовните връзки. Не е ден за изневери, но може да разберете за такива. За всяко нарушение ще си плащате с лихвите. Ще ви спретнат компромат или ще изпаднете в неприятни зависимости. Вечерта се приберете навреме у дома. Не играйте хазартно и не вземайте кредити. Препоръчва се пост и въздържание, като последното е много по-важно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес е противопоказно да се работи в екип и да се влиза в колегиални спорове. Нищо няма да постигнете, само ще качите кръвното. Но ако гоните самостоятелни задачи и преговаряте на четири очи, ще постигнете максималното. Уредете срещи с тези, които може да са ви от полза за бъдещата работа, връзка или здравословен проблем. Нужна е трезва оценка на реалностите и нуждите на момента.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на конфликти и разправии за дреболии. Увеличете дистанциите, уредете си срещи само с хора, които няма да ви натоварят с проблеми и претенции. Посетете учителите си, консултирайте се с доказани специалисти. Най-добре е да отложите всичко важно за следващите два дни, когато късметът ще ви следва и шансовете ще са на ваша

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес обирате негативите от нечии разправии и противопоставяне. Не заставайте между двама, които се карат, за да не пострадате физически или душевно. Не взимайте страна в споровете на другите, дистанцирайте се от места, където назряват конфликти. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Тенденцията е към неравностойни връзки. На едно място доминирате, на друго ви мачкат.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес конкурентите ви са заети в спорове. В такъв момент може да уредите нещо, за което преди ви се е пречило. Не влизайте в разправии, останете в сянка и действайте радикално. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Споровете са за дреболии или само заради самия спор. Не си губете времето в празни приказки с празни от съдържание хора. Лесно пламват конфликти.


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56      
Видео
Мъж си купи кола и излетя с нея от 2-рия етаж
 25.09.2021 20:03