Автомобили Спорт

Bentley-то на Кристиано Роналдо остана без бензин след седем часа чакане на бензиностанция

  01.10.2021 11:06  
Bentley-то на Кристиано Роналдо остана без бензин след седем часа чакане на бензиностанция

Черното Bentley Flying Spur, закупено наскоро от футболиста Кристиано Роналдо, беше забелязано на бензиностанция Shell в Чешир. Според таблоида The Sun, Bentley-то с друг шофьор зад волана е пристигнало на бензиностанцията в два часа следобед и е напуснало територията на бензиностанцията едва в девет вечерта. Въпреки чакането колата не бе заредена. В това отношение Роналдо е наравно с повечето шофьори във Великобритания, коментират фенове в социалните мрежи.

Заедно с Bentley-то, на опашката за бензин се нареди и сребърен Range Rover, който обикновено превозва телохранителите на футболиста. Самият играч на Манчестър Юнайтед не е видян на бензиностанцията, но е известно, че колата е именно на Роналдо, а той и семейството му са били в имение близо до бензиностанцията.

По-късно всъдехода Range Rover потегля от бензиностанцията, но Flying Spur-а остава да чака под дъжда в продължение на седем часа в очакване на цистерната с гориво, която така и не пристига. Както The Sun уточнява, дори и да бе пристигнало гориво, шофьорът на Роналдо би могъл да зареди гориво за максимум 30 паунда, защото Shell въведе временно ограничение, така че британците да спрат да се презапасяват с гориво.

Флагманското Bentley наскоро се присъедини към флота от автомобили на футболиста. Роналдо има още Ferrari, Lamborghini, McLaren, два Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX, Bentley Continental, Range Rover и няколко Mercedes-Benz и Audi. Той също така притежава три хиперкара Bugatti: Veyron Grand Sport, Chiron и един от 10 модела Centodieci.

По -рано беше съобщено, че британските власти мобилизират армията на фона на недостига на шофьори на камиони за гориво. 75 шофьори на армейски камиони са готови да се заемат с доставката на бензин и дизел до бензиностанциите в страната, още 75 ще се присъединят, ако е необходимо. В страната има достатъчно гориво, но шофьорите на камиони са малко. Поради излизането на Обединеното кралство от ЕС и пандемията, много чужденци, работещи като шофьори на камиони с гориво, напуснаха страната. Това доведе до изпразване на бензиностанциите, паника и гигантски опашки.


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56      
Видео
Мъж си купи кола и излетя с нея от 2-рия етаж
 25.09.2021 20:03