Новини

Любен Дилов: Нищо не е предрешено, Радев го чака разочарование

  27.09.2021 17:16  
Любен Дилов: Нищо не е предрешено, Радев го чака разочарование

"Има едно неразбиране на функцията на президента. Румен Радев смята, че това е състезание за мерене на его и чест. Президентската институция няма много функции, но трябва да обединява и събира нацията, както едно време хората са се събирали под прозореца на дядо Вазов. Радев толкова години не успя да разбере това", заяви любен Дилов в предаването "Пресечна точка" по NOVA.

"Разбирам, че за военните честта е нещо много важно, но функцията му тук е друга. Особено след два неуспешни парламента се разбира колко различни президенти бяха Петър Стоянов и Георги Първанов, а г-н Радев определено не се справи. А се задават такива неща, които ще са много по-интересни от "сблъсъка на титаните".

Радев влиза с много високо вдигнат перчем в тези избори, но мисля, че го чака сериозно разочарование. Особено, след като бъде подкрепен от много леви формации, без да бъде кандидат от тяхна листа.

Нищо не е предрешено, колкото и служебното правителство се опита да предреши някои неща. Мачът може и да изглежда свирен, но всъщност въобще не е така", допълни доскоршният депутат от ГЕРБ-СДС


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56      
Видео
Мъж си купи кола и излетя с нея от 2-рия етаж
 25.09.2021 20:03