Спорт

Армията приема Хебър – ЦСКА за Купата

  21.09.2021 13:21  
Армията приема Хебър – ЦСКА за Купата
  google

Срещата между „Хебър“ (Пазарджик) и ЦСКА от турнира за Купата на България ще се играе на стадион "Българска армия". Това обявиха от пазарджишкия клуб.

По програма срещата трябваше да се играе на стадион "Георги Бенковски", но заради лошото състояние на тревната настилка се стигна до промяна. Първоначалният вариант беше стадион "Локомотив" в Пловдив, но клубът на Христо Крушарски отказа да приеме двубоя. „Хебър“ и носителят на трофея ще играят утре от 16.00 часа.

1/16-финалите стартират с мачове днес.

"Най-много ме е яд, че няма да може публиката в Пазарджик да дойде на стадион "Георги Бенковски" и да види „Хебър“ срещу един от най-добрите отбори. Най-важното обаче е здравето на футболистите, както на нашите, така и на техните. Моите играчи могат да спечелят от това, че ще играят на хубав терен срещу класен съперник. Ние няма какво да губим, ясно е на всички, че сме аутсайдери и не сме тръгнали да печелим купата, но футболът поднася изненади. Все пак не си правим илюзии, тъй като "червените" имат много стойностен треньор и състав“, коментира пред sportal.bg наставникът на „Хебър“ Николай Митов.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41