Икономика

Инса Ойл отвори първа бензиностанция в София

  20.09.2021 14:17  
Инса Ойл отвори първа бензиностанция в София

Компанията "Инса Ойл" отвори първа бензиностанция в София, съобщиха от дружеството. Обектът се намира на бул. Цариградско шосе 62, на разклона за "Младост" в посока изхода на София.
Комуникативните локации, качествените горива и доброто обслужване, както и запазеният модерен стил, съчетан с уютен интериор, превръщат бензиностанциите Insa Oil в предпочитана локация за зареждане или срещи с приятели.
С акцент към високото качество на горивата на добри цени и доброто обслужване, бензиностанции Insa Oil вдигат нивото на петролния канал в България, като следват световните тенденции и превръщат всеки свой обект в едно различно място, разбиващо представите за бензиностанция.
Голямото разнообразие от напитки и храни,приготвени на място, както и удобният паркинг правят всяка бензиностанция с марка INSA OIL предпочитано място за бързо кафе с фреш или следобедно капучино с колеги.
Веригата бензиностанции INSA OIL е резултат от дългогодишен опит в производството, разработката и мениджмънта на петролни продукти, както и отлично изградената логистика и добрия имидж на всички марки от групата ИНСА.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41