Новини

Проданов от БСП: Петков и Василев са говорили и с наши структури и членове в цялата страна

  18.09.2021 10:37  
Проданов от БСП: Петков и Василев са говорили и с наши структури и членове в цялата страна

„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни хора. Не смятам, че тези хора ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заяви, е, че тези хора са по-скоро десни”, заяви пред Нова телевизия Христо Проданов от БСП.

„При нас няма ревност. Идеята е, че искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди 5 години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото коректно отношение”, посочи Проданов.

И добави, че преди от партията да информират обществото за тази информация, са се обърнали към Румен Радев.

Според левицата бившият член на БСП и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на случващите се неща, но те били зад гърба на президента.

„За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, подръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Това, което чух от „Екогласност”. Ако това е новият морал, който поредните спасители ще ни предлагат. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, каза още политикът от столетницата.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41