Автомобили

TechArt обурудваха Porsche Taycan

  11.08.2021 11:41  
TechArt обурудваха Porsche Taycan

Година след като от TechArt показаха 22-цолови джанти за Porsche Taycan, германската тунинг компания представи и цялостен пакет, който да подобри визията на електрическия автомобил. За разлика от повечето си проекти, тук промените са само визуални и не засягат задвижването или пък окачването.

В предната част e заложено на нова добавка под бронята, която подобно на повечето елементи е решена в карбон, подобно и на обграждащите решетки на отворите за въздух. Джантите с големина от 22-цола за които споменахме по-рано също са налични тук, а допълващи са и карбонови прагове, карбонови капачки на огледалата и рамки на прозорците.

Задницата се е лишила от надписа Porsche в полза на този на TechArt, а малък спойлер точно над стоповете също прави впечатление. Част от задния дифузьор и добавки в страничната част на броните също са решени в карбон и допълват визията.

При интериора е заложено на комбинация от кожа и алакантара с контрастни шевове и елементи, а воланът, подобно на задницата е заменил логото на Porsche с това на TechArt. При седалките ситуацията отново е същата, където емблемата на тунинг компанията е бродирана.


Анкета

Ще подкрепите ли нов проект на Кирил Петков?


Резултати
Видео
Нова песен на Ку-ку бенд разпали страстите
 09.08.2021 09:31      
Видео
Били Айлиш издаде дългоочаквания си албум Happier Than Ever
 02.08.2021 14:00