Шоу

Хороскоп за днес – 1 август

  01.08.2021 09:16  
Хороскоп за днес – 1 август

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 1 август 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Това е аспектът на гения-глупак, на този който може и знае много, но ще се подведе и ще подари почти без пари личните си открития, дарби и таланти. Нищо важно да не се предприема. Лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отказва от неравностойните битки и стяга куфарите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес няма прошка за лаиците и за тези, които не са подготвени за изискванията на живота. Няма да направите компромис на никого, но и не очаквайте такъв. Отварят се огромни апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни разговори, в които ще се действа от позиция на силата. В хороскопа ви се задвижва стар кармичен кръст. Хора от миналото променят бъдещето ви.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на остри битки на интереси и позиции. Не провокирайте околните, не участвайте в преговори, не засягайте болни за околните теми. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за капацитети и винаги се допитвате до тяхното мнение. Нищо ново да не се започва. Избягвайте разправиите и спазвайте правилата на пътя. Приберете се навреме у дома.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на елиминации. От живота ви може да изчезнат не само някои врагове, но и приятели. Ще се водят битки, които може и да не ви засегнат пряко, но в бъдеще ще ограничат пълномощията ви. Може да се засегнат неприятно някои вложения и средства, които сте оставили на чуждо пълномощие и разпореждане. Не се включвайте в съвместни бизнес инициативи. Тълпата е неуправляема.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес е точният съвпад на Слънце и Меркурий. Като се добавят и критичните аспекти с Луна и Уран и опозицията със Сатурн ще бъдете обект на тежки изпитания на съдбата. В желанието да имате много ще останете без нищо. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, особено на пътя и се съобразявате с исканията на родителите и децата. Каквото загубите трудно ще си го върнете обратно.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на гениални прозрения провокирани от съвпада на Меркурий със Слънцето. И докато другите водят битки за позиции и пари, вие може да изработите и изпробвате новата си тактика и лична политика, от която може да очаквате ползи. Днес апетитите са огромни, не позволявайте на никого да се ползва безплатно от създаденото и направено от вас. Обмислите добре нещата и определете цената.

 

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес имате големи шансове, стига да използвате тактиките на прикритието, привидния отказ от борбата и двуличието. Тези, от които по някакъв начин зависите си разменят удари под кръста, разсейват се и силата им намалява. В удобния момент може да вземете и да се доберете до това, което в други дни трудно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на хората с лакома захапка. Очертават се сблъсъци на интереси, опити да се вземе повече отколкото си заслужил или договорил. Необходима е коренна реформа. Един от дните, в които трудно се намира изход. Някой може да реши да напусне страната. Не се подавайте на провокации, бъдете много внимателни със здравето си. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на битки и разправии на всички нива. Не очаквайте отстъпки или пък реверанси от страна на близки и приятели. И предложеното обслужване няма да е на ниво. Ще се влезе в скандали и недоразумения, които развалят почивката ви и семейните връзки. Някой ще се опита да ви стовари своите задължения. За всичко ще се плаща с лихвите. Не правете резервации и големи покупки.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден с хармонични и стимулиращи аспекти, но само за вас. Няма да ви засегнат битките на другите. Имате предимство, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. И в любовта сте на прага на връзка, която ще ви постави в любовен триъгълник, но някой друг ще е тъпият ъгъл в нея. Съветът е да се дистанцирате от разправиите и да работите за личния си интерес.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Това ще е може би най-трудният ви, рисков и проблемен ден за месеца. Луна, Уран и Венера са в конфликт със Слънцето на родените около 5-15 февруари. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Спазвайте правилата, особено на пътя и внимавайте с алкохола. Каквото загубите в този уикенд трудно ще си върнете. Не предприемайте нищо важно за бъдещето си.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Този ден ще ви донесе предимства поради грешките и проблемите на конкуренцията. И докато другите водят тежки битки, вие получавате нещо наготово. Случайността ще работи във ваш интерес. Ако срещнете хора в тежко положение и им помогнете ще спечелите покровители и спонсори за бъдещето. Всичко, което приключите днес ще ви донесе пари, популярност и благополучие.


Анкета

Трябва ли да има правителство с третия мандат?


Резултати
Видео
Били Айлиш издаде дългоочаквания си албум Happier Than Ever
 02.08.2021 14:00      
Видео
Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео
 25.07.2021 18:45