Новини

Кирил Добрев: Нинова превърна БСП в треторазрядна брокерска партия, която трябва да крепи някого

  29.07.2021 18:20  
Кирил Добрев: Нинова превърна БСП в треторазрядна брокерска партия, която трябва да крепи някого

Ние ще инициираме подписка, за да свикаме конгрес на партията преди президентските избори, на които можем и да закрием БСП. Но няма да го допусна, защото нося партията в сърцето си. Това заяви в студиото на Би Ти Ви Кирил Добрев, един от опозиционерите в БСП и критик на Нинова.

Той дори посочи подходящи лица за лидер на Столетницата - Костадин Паскалев и Крум Зарков.

По думите на Добрев в тази деликатна ситуация той би предпочел да подкрепи едно правителство с нови хора, които могат да изведат България от кризата, без да изключва, че има известен риск.

Сега в БСП трябва или да подкрепим, или да се наведем. Или да отидем на трети избори с Корнелия Нинова и да умрем. Защото това я очаква БСП. Нинова е едноличен собственик на БСП, доведе до скандали във всички области, поуките от 4 април не бяха взети. Излизат треторазядни младежи, те смятат че държат ключовете за палатката. БСП беше водещ фактор, а сега стана треторазрядна, брокерска политическа сила, която да крепи някого, коментира критикът в Столетницата.

Нашето поведение създаде Мая Манолова, ние създадохме и „Има такъв народ“…Изходът е конгрес, където да се съберем всички различни, където да загърбим враждите си и да вървим напред. Защото протестърските партии ни взеха посланията, когато ние бяхме първостепенна политическа сила. Защото Манолова и Дончева ни взеха лозунги. Толкова много е промито общественото мнение заради скандалите в БСП, че хората вече не искат да ни чуват. Аз знам, че Нинова иска конгрес след президентските избори, за да си припише отново някакви заслуги. Аз съм убеден, че Румен Радев и с и без БСП ще бъде избран, но ме е страх, че някой ще си закичи отново значката на Радев, за да извоюва амнистия за себе си (намеквайки за Корнелия Нинова). Но на предишните президентски избори Нинова имаше екип и аз бях в него, а сега тя няма…Аз си тръгнах, защото разбрах, че „царят е гол…“, каза още Кирил Добрев.


Анкета

Трябва ли да има правителство с третия мандат?


Резултати
Видео
Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео
 25.07.2021 18:45      
Видео
Роботи ще помагат на хората да се обличат
 24.07.2021 19:24