Шоу

Ваня Щерева пострада при инцидент на пътя (СНИМКА)

  11.07.2021 20:27  
Ваня Щерева пострада при инцидент на пътя (СНИМКА)

Обичаната актриса и писателка Ваня Щерева притесни феновете след като публикува снимка в социалните мрежи, на която ръката и е гипсирана. Причината – тя е претърпяла сериозен инцидент на трамвайните линии, докато е карала колело и една от гумите е попаднала на релсата. Това сподели самата Щерева в дълга публикация, в която успокоява последователите си, че ръката й не е счупена, а само навехната и като цяло е в добро здравословно състояние след инцидента.

„Когато караш по трамвайните релси, но в един момент трябва да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също много внимавах, но то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях как летя с главата надолу. Не, че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, но преди това бях успяла да омекотя удара, рискувайки ръката.“, разказа тя за злощастната случка.

Въпреки преживяното обаче, актрисата, типично за артистичния си нрав, не забрави да погледне на ситуацията и с чувство за хумор и да благодари на актьорското си обучение за начина, по който е понесла удара със земята.

„Много съм благодарна на образованието ми в НАТФИЗ в точно този момент - и най-вече на проф. Сия Савинова, която ни научи как да падаме в часовете по сценични движения. Да изглежда сякаш се пребиваш, нали, да е като истинско, но всъщност нищо да ти няма. Припомних си как се правеше в секундите, в които падах. С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, само навехната, и гипсовата шина ще е само за седмица. Това е отговор на всички лични съобщения, трудно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички. Пазете се! Сега разбирам защо природата ни е дала по две... две ръце, две очи, два крака... тегаво е само с една. Бъдете цели, и в комбинация по двама, по възможност!“, написа още Щерева под снимката, на която освен гипсираната й ръка, виждаме и ожуленото й коляно.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31