Икономика

Най-луксозният хотел в Елените вече предлага Ultra Аll Inclusive

  08.07.2021 09:42  
Най-луксозният хотел в Елените вече предлага Ultra Аll Inclusive

Royal Castle Design & SPA е петзвезден хотел, разположен на южното Черноморие в Елените, близо до Свети Влас. Хотелът е уникален по визия и няма друг подобен в региона. Несъмнено впечатлява със своя нестандартен дизайн. Това, което създава запомнящо се преживяване у гостите, не е стилът на стаите и общите пространства, а професионалното обслужване, разнообразната програма, и удобствата, с които разполага.

Престоят в Royal Castle Design & SPA наистина кара всички да се чувстват като кралски особи! Със своите уникални стаи, студия, VIP апартаменти и вили, хотелът таргетира всички любители на лукса. На разположение за клиентите са и първокласни ресторанти и барове, модерен фитнес, отопляем закрит басейн, освежаващ открит басейн с бар и превъзходен спа център с много възможности за релаксация. Гоостите също така имат неограничен достъп до тих и спокоен плаж, прилежащ към хотела, и до аквапарка, разположен на територията на комплекса.

Royal Castle Design & SPA разполага с 4 ресторанта,

като всеки от тях гарантира ненадминато качество и специално отношение в приготвянето и сервирането на храната. Основният ресторант Royal Castle предлага изискани ястия от интернационалната кухня. В него се сервират основните храни - закуска, обяд и вечеря на блок маса. Снак Ресторант Кастело е по-малък и предлага сандвичи, салати, пресни плодове и десерти. Ресторант Ротонда е впечатляващ и нестандартен ресторант със стъклен покрив тип "Ротонда" и се използва предимно за частни събития и партита - например сватби. За гостите си тази година комплексът представя и тематични A-la Cart ресторанти, за които е необходима предварителна резервация. Хотелът също така предлага голяма селекция от барове, подходящи както за неформален разговор с чаша кафе, така и за бизнес среща с вечерен коктейл. Освен четири бара, има собствена винарна. Там гостите могат да се насладят на едни от най – добрите реколти вина от най-старите и авторитетни изби в световен мащаб в обстановка, ненадмината по своя стил и удобство.

Развлекателната програма на комплекса предлага

забавлания за малки и големи. Има 3 основни направления: музикални събития и партита, спортни занимания и детски забавления с професионални аниматори. Те са разпределени в залите на хотела, амфитеатър на открито и детски клуб.

Гостите могат да се възползват безплатно от закрит басейн, сауна и ледено ведро в луксозния СПА център. Срещу допълнително заплащане се предлагат още солено езеро, масажи, козметични процедури, джакузи, парна баня, хамам.

С новото предложение Ultra All Inclusive гостите имат достъп до всички ресторанти, като дори им се полага вечеря в A-la Cart ресторант при минимум престой от 6 нощувки. Лоби барът и този на басейна също остават на разположение за гостите.  Всеки ден закупилите си Ultra All Inclusive пакет могат да се възползват и от разнообразни напитки и закуски на крайбрежната алея. Там се предлагат бугери, гирос, хот-дог и форнети. Гостите с Ultra All Inclusive няма да се налага да заплащат допълнително за шезлонг и чадър на плажа и в аквапарка, нито пък за шоутата и концертите в амфитеатъра.

Йоана Шомова


Анкета

Одобрявате ли кандидата за премиер на ИТН Пламен Николов?


Резултати
Видео
Супер мощен китайски лазер ще създаде непозна материя
 07.07.2021 12:00      
Видео
Windows 11 работи и на телефон
 04.07.2021 20:00