Новини

Мощен вътрешен скандал тресе Зелено движение и ДБ

  28.06.2021 19:01  
Мощен вътрешен скандал тресе Зелено движение и ДБ

Петко Ковачев от Зелено движение: Да, България са нещастни продажници 
 
"Да, България" са нещастни продажници - политически мазмантии". Това са най -меките изрази, с които Петко Ковачев, учредител и активист на "Зелено движение" нарича коалиционните партньори от Да, България. Постът му взриви фейсбук и е гарниран с още доста цветущи изрази, като един от тях е, че дабълите са к....ви.
Бай Петко, както го наричат неговите сподвижници е неизменен кандидат депутат от зелените още от създаването им през 2008 година.
 
Той е близък приятел и съмишленик на Евгений Дайнов, който също се изявява като зелен активист след като беше син шаман,  а преди 10.11.1989 ярко червен. Ковачев открито недоволства срещу настоящия председател на партията "Зелено движение" Владислав Панев. Последният е бивш служител и протеже на бизнесмена Иво Прокопиев от кръга "Капитал".
 
Именно разградският олигарх го слага начело на партията, без преди това да е имал биография, като на други зелени функционери. Скандалите между коалиционните партньори в "Демократична България" се случват още преди да са участници във властта. Какви ли битки и войни ще водят по между ако се добутат до управлението на държавата предстои да видим?

Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Момиче си направи чудотворна маска за коса с... майонеза
 28.06.2021 12:28      
Видео Свят
Иран отказва да даде снимки на ядрените си обекти
 27.06.2021 16:45