Автомобили

Polo GTI е умалена версия на Golf 8 GTI

  26.06.2021 12:01  
Polo GTI е умалена версия на Golf 8 GTI

Преди няколко месеца от Volkswagen представиха обновеното Polo, което на практика представлява умалена версия на последното 8-мо поколение Golf. Фотографи заснеха тестов автомобил на новото Polo GTI и не много изненадващо, той също споделя доста елементи с по-големия си брат.

Както може да видите и на снимките, Polo GTI разполага с идентична предна броня с големи отвори и типичната за марката мрежа тип пчелна пита. Същата може да се намери и при решетката, където откриваме и GTI надписи.

Новото Polo GTI е умалена версия на Golf 8 GTI

Задницата се е сдобила с нова добавка в долната си част, която продължава линията на праговете, а надпис GTI под емблемата на Volkswagen заменя този на Polo. В интериора най-вероятно ще видим различни седалки спрямо стандартния хечбек, като тази тенденция ще продължи и при волана и графиките на дигиталното табло.

 
Новото Polo GTI е умалена версия на Golf 8 GTI

Под капака се очаква да работи 2.0-литров бензинов мотор като при стария модел, но с неясни за сега данни. Очаква се моделът да бъде разкрит през следващия месец, когато ще раберем и повече за неговите характеристики.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Торнадо вилня край Монреал
 22.06.2021 21:39      
Видео
Откриха най-високия хотел в света
 21.06.2021 13:52