Новини

Борисов: Видяха, че не могат да ни бият и ги е страх

  25.06.2021 21:46  
Борисов: Видяха, че не могат да ни бият и ги е страх

"Не могат да боядисат това, което ние сме построили. Никога не могат да постигнат това, което ние сме направили за 10 години". С тези думи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към симпатизанти на партията му в Монтана. Борисов беше придружен от Томислав Дончев и Георг Георгиев.

"Аз съм добронамерен човек и затова им казах - направете си правителство, въпреки че имаме най-добрия резултат. След толкова години управление ни подхожда да бъдем опозиция. Те не го приеха - на инат. И нашите приятели в съседна Гърция вече работят с 30 млрд. евро. А 12 млрд. чакат да бъдат взети за Северозапада. На инат не го приеха",

"Вчера чух за чудовищен натиск на избиратели в Смолянско. Някой много искал да се връща на власт. А ние не искахме власт, а да управляваме заради хората. И направихме много, включително и за доходите. Днеска Радев казал, че близки до мен бизнесмени по закона "Магнитски"... Какви "близки до Борисов"?!", попита той.

Борисов отново се върна на темата с "торбите" на Пламен Узунов и за "чегъртането".

"Накрая човек няма да поиска да се занимава с политика по тая логика. Защото всичко се вижда - от взимането на торбите, през митници, данъчни фондове и т.н. Трябва да ни махнат по някакъв начин - ами да не се явяваме на избори ли? Нека да се успокоят тия хора". "Те видяха, че нас не могат да ни бият. В момента хората ги е страх. Уволняват, махат ги, само защото са от ГЕРБ. Кога е било такова нещо?! Кого ние сме махнали по тоя начин? Кого сме "чегъртали"? Цялата власт е в тях, всичко, еднолична власт - ботуши! И пак ГЕРБ е виновен - върти, суче - Борисов виновен. Ама ние сме опозиция. Какво ви пречим? С какво ви препятстваме?", недоумява управлявалият от 2009-а досега премиер.

https://m.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3123410077887041/


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00