Шоу

Хороскоп за днес – 23 юни

  23.06.2021 08:28  
Хороскоп за днес – 23 юни

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 23 юни 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Този ден преобръща животи и съдби, вкарва ни в нов коловоз и ни среща с хора, които задълго може да останат в живота ни. Обърнете внимание на външния си вид. Очертават се случайни срещи, които променят съдби и професионални нагласи. Днес стоите на кръстопът, а светофарът пред вас светва в зелено. Тенденцията е проблемите ви бързо да се решат и преградите да се преодолеят.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят е благоприятен за всякакъв вид козметични процедури. Заемете се със себе си, променете прическа и визия, купете нов тоалет и се постарайте да изглеждате различно. Ще видите как и мислите ви ще се променят. Днес полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Движете се в приповдигнато настроение, създайте нови връзки, направете нови поръчки и договори.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес ще се сблъскате със силни противници. Бъдете внимателни в избора на посока, цел и партньорство. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако усещате, че някой е на път да ви смачка самочувствието. Не давайте съвети, а се опитайте да усвоите чуждите и да използвате една безплатно предложен ви идея. Ден на пръстена и колелото. Добре е да се обвържете в честен съюз.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Съдбата завърта своето колело и променя позициите. Някой подтиснат излиза начело, а друг заемащ шефска позиция ще бъде детрониран. В момента може да играете двойни игри и да си позволявате участия в два взаимно конкуриращи се отбора. Бъдете внимателни. На 25-и ви предстои да изживеете някаква елиминация. Окопайте се на здрава позиция, създайте нови отношения и връзки.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Колелото на съдбата се завърта. Ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата, ще ви осигуряват стимул и финансиране и ще ви свързват с подходящите хора. Облечете новите дрехи, откажете се от старите методи на работа, напаснете се на промените, които изискват нов подход в новата ситуация. Днес полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Вие сте на ход.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на трансформация, конкуренцията е безмилостна. Родените в първата декада може да изпуснат влака към победата в желанието да бъдат на много места едновременно. Отложете пътувания, ако работата и дадените обещания го изискват. Спазвайте закони и разпоредби. Може да бъдете санкционирани и да загубите нещо ценно. Постарайте се да изглеждате в тон с обстановката.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Този ден може да преобърне една губеща за вас ситуация в печеливша. Постарайте се да изглеждате добре и да направите впечатление навсякъде, където отивате. Ще ви посрещат по дрехите и визията, а ще ви изпращат по ума. Явете се на конкурси и прослушвания, дайте най-доброто от себе си и може да заемете така желаната позиция. Колелото на съдбата се завърта.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Което е било отдолу, подтискано и ограничено се освобождава и тръгва нагоре. Направете опит за внедряване в нова среда, не се ограничавайте в избора на посока и цел. Една промяна във външния вид ще ви се отрази добре. Купете си нов тоалет, освежете се в салон за разкрасяване. И ако искате в бъдеще да мислите и да се грижите за близките си, в този ден първо да се погрижите добре за себе си.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Този ден сменя модела, променя правилата и поставя нови хора на позиции важни за бъдещата ви работа. Чакайте повишение и преназначение. Днес и утре Луната е във вашия знак в опозиция на Меркурий. Ще водите тежки битки и дано успеете да се измъкнете от едно напористо влияние и диктат. Очертават се пътувания, но във ваше отсъствие някой ще опита да се разпорежда с делата ви.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и договаряне, към стабилизиращи връзки и договори, а някой е на прага на годеж или сватба. Чакайте и направете предложения. Ще се случват събития, които ще ви привличат към нужните за бъдещето ви партньори. Постарайте се да изглеждате добре. Кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и любовта е до вас.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес лесно се усвояват нови знания и уроци. Правите първа крачка в непозната дейност и среда или привличате ново попълнение в работата си. Ако до сега сте били притискани от обстоятелствата днес ще получите някакво предимство и улеснение, което ще ви даде глътка въздух и ще изправи на крака личният ви бизнес. Добре е да се сключват нови договори, да се приемат и правят поръчки.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Този ден завърта колелото и вади на преден план всичко недовършено и пренебрегнато в миналото. Ще се наложи да се посвиете и да изпълните дадените обещания, преди да тръгнете напред по пътя на личната амбиция. Може да се отложат пътувания или да се наложи преместване на по-неизгодна позиция. Нещо планирано отпада. На повърхността излиза неглижираното от миналото.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Торнадо вилня край Монреал
 22.06.2021 21:39      
Видео
Откриха най-високия хотел в света
 21.06.2021 13:52