Шоу

Хороскоп за днес – 20 юни

  20.06.2021 08:05  
Хороскоп за днес – 20 юни

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя -  20 юни 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Родените в третата декада да изчакат и да не бързат с взимането на крайни решения. Но за останалите този ден носи възможност за преустройство, за внедряване на нова база и на по-добра житейска позиция. Разширявате сферата си на влияние със запознанствата, които правите. Ден за градеж. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Проблемите бързо ще се решат.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят се свързва със съзиданието и градежа, със строителството и с дейности свързани с реставрация и регенерация. Намерете майстори, организирайте ремонти и поправки, представете си ярко пътя, по който ще вървите и целта, която ще преследвате. След уточняване и планиране на нещата повече не допускайте промени, ако искате работата да се свърши качествено и в срок.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Юпитер тръгва ретроградно и ви връща към началната позиция на възникналите семейни или делови проблеми и спорове. Чак след 28 юли, когато навлезе в хармоничния ви Водолей ще успеете да разрешите спорните юридически и делови въпроси. До Коледа се постарайте да изчистите всякакви негативни и правни отношения, дела и дългове. Време е да смените тактиката.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на самовглъбяване и медитация. Включва се каналът на кармичната родова памет. Завладяват ви спомени, които ще променят насоките на отношения и личен избор. Може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси. Включете в действие резервите, уредете и на наследствен имот да работи за вас. Днес е от особено значение на каква база ще стъпиш.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

От днес Юпитер започва ретроградно движение, което отново ще го върне в знака на опозицията ви Водолея в края на юли. Тогава ще се наложи да се върнете към неуредените юридически дела и договорености. Побързайте и изчистете задълженията си към Темида. Може да бъдете притиснати от закона или от човек, с когото не сте си уредили отношенията в личен и делови план.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е важно всеки да намери своя източник на сила и ресурси и да бъде около него. Символ е фонтанът от преливаща енергия. Работете в градината на личния си интерес. Сменете един вид труд с друг. Ден за медитация над личната карма и тази на семейството и рода. Представете си ярко и с подробности тази линия на работа, поведение и отношения, която смятате да следвате в бъдеще.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Помислете къде ще се чувствате добре и къде нуждите ви ще са достатъчно обезпечени. На път сте да заемете нова база или терен, който ще ви осигури нужните удобства и защити. Добре е да започнете ремонти. Ще получите интелектуална инжекция и дано бъде придружена и с материална такава. В близките дни правите важна инвестиция.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за медитация над собствената карма и тази на рода с цел изясняване на бъдещите посоки, възможности и цели. Ден на фонтана от преливаща енергия, който напомня за нуждата от духовна самостоятелност и личен избор. Представете си ярко посоката, която ще следвате и позициите, които ще заемете в преговорите и изборите, които ви предстоят. Планирайте нужните ремонти.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на активен отдих. Увеличете физическото натоварване. Излезте сред природата, тренирайте умерено и помогнете на децата да изберат бъдещо занимание. Ден на фонтана от преливаща енергия. Може да се постигнат високи нормативи и да се повлияе положително на околните. Добре е да се състезавате с по-силните на всички нива, а не да доминирате и да се перчите пред слабите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Добре е да насочите силите си към благоустройството на дома, към нуждите на близките, партньорите и децата. Не отклонявайте мислите и действията си встрани от семейната пътека. Ден за защита на базата, на която стъпвате или смятате да се развивате. Ако не сте на мястото си може някой да ви измести. Очертават се провали и изневери, за които не бива да вините никого.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Случващото се в този ден ще реши и най-големите ви проблеми. Ще се промъкне надеждата дори през стените на отчуждението и забравата. Ще се събудите енергийно заредени и може да предприемете важни за бъдещето си действия. Символи на деня са съзиданието и градежа. Някой ще започне да ремонтира дома или офиса, а друг ще се врече в семейна и съпружеска вярност.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всеки може да намери своя таен или явен източник на сили, надежди, ресурси и любов. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Ден за медитация над личната и родова карма. Насочете всичките си сили към уреждане на семейните отношения, към нужните ремонти и поправки и към подобряване на условията ви на живот. Изпълнете си обещанията.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Кристияно Роналдо: Пийте вода!
 15.06.2021 21:55      
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31