Шоу

Обляна в сълзи Деси Бакърджиева разкри, че е загубила бащата на неродената си дъщеря

  19.06.2021 12:51  
Обляна в сълзи Деси Бакърджиева разкри, че е загубила бащата на неродената си дъщеря

Деси Бакърждиева разказа за най-голямата драма в живота си, която я е сполетяла, през живота й.

Актрисата призна за голямата си любов, която както внезапно я връхлита, така и я напуска.

Тя среща Филип, рус синеок, нейната ученическа любов. Той й предлага брак буквално 2 дни след като се виждат, заживяват заедно, а скоро идва и бременността.

Приказката за принца и принцесата обаче не завършва с фразата „и живели щастливо 100 години“, защото съдбата й го отнема.

Филип умира след усложнения от ковид в чужбина. Лекарите в Германия се борят за живота на строителния инженер, изписват го, но само три дни по-късно той е приет по спешност в много тежко състояние и умира.

През сълзи Деси сподели с Мариян Станков – Мон Дьо и  неговите зрители, че не е успяла да се сбогува с него, нито да го погребе.

 

Огромната трагедия предизвиква и спешно и непредвидено секцио, което вади бебето, което Бакърджиева носи, в седмия месец.

„Вивиан е родена под щастлива звезда“, довери екранната д-р Хинова от „Откраднат живот" за второто си дете и призна, че героинята й е трябвало да умре защото бременността й не е било възможно повече да бъде прикривана.

Освен този тежък удар на съдбата, Деси носи и товара на грижата за своите болни родители, които се нуждаят от нея почти постоянно.

Дългокраката красавица още носи годежния си пръстен!

За ролята й в „Откраднат живот“

„Когато убиха героинята ми - д-р Хинова, в социалните мрежи имаше хиляди коментари. Благодаря на хората за тях!“

Понастоящем Деси се е заела със сериозна кауза. Пра-пра-пра баба й е била съратничка на Левски, на Ботев, помогнала е за пренасянето на оръжията и писмата до Ботев и Каравелов. Успява да срещне Ботев с майка му, нощта преди да отплава с кораба „Радецки“. Имала е бурна, силна любов с актьора Васил Кирков. Разликата в годините им е била прекалено голяма за онова време. Разделят се, но тя му помага да завърши във Виена. Заедно с него и своята племенничка Екатерина Захариева са част от основателите на Народния театър. Актрисата планира да напише сценарий и да разкаже нейната история като филм.

„Обичам децата си, семейството си и този, който беше до мен през последните месеци. Усещам, че винаги ще бъде тук“, споделя Деси.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33