Шоу

Салма Хайек се бори с килограмите

  15.06.2021 21:10  
Салма Хайек се бори с килограмите

Актрисата Салма Хайек разказа за борбата си с излишното тегло след снимките за филма „Домът на Гучи“ пред InCity. В продукцията тя е в ролята на Пина Ауриема - ясновидка, приятелка и довереница на Маурицио Гучи, собственика на прочутата модна къща. Звездата признава, че засега не й се удава да свали натрупаните килограми, но много иска да го направи заради собственото си здраве.

Освен това тя смята, че всички са свикнали да я виждат красива и стройна, ето защо сега се сблъсква с натиска и осъждане от страна на обществото относно начина, по който изглежда тялото й. „Не се смятам за горещо парче, но мисля, че изглеждам добре за възрастта си и начина си на живот. Дължа това на медитацията“, споделя 54-годишната актриса. По думите й, медитацията помага на хората да почувстват лекота в тялото, както и да го изследват с помощта на дишането. Хайек започнала да се занимава с дихателни практики на 30-годишна възраст, когато страдала от болки в кръста.

 Салма едва не е умряла от коронавирус. Тя се заразила още в началото на пандемията, но предпочитала да не разказва за тежкото протичане на болестта. Заради вируса тя била принудена да прекара 7 седмици, изолирана в една от стаите на дома си, Актрисата твърди, че и досега не се е възстановила напълно.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09