Шоу

Ето кой влиза в новия ВИП Брадър

  15.06.2021 13:14  
Ето кой влиза в новия ВИП Брадър

Риалити шоуто "Биг Брадър" се завръща на роден екран, въпреки че имаше информации, според които този формат вече няма да бъде излъчвано у нас.

Риалити предаването не само се завръща, но и звездния каст е повече от интригуващ.

Наскоро стана ясно, че към новите участници в предстоящия сезон на хитовия формат, ще се присъединят щерката на Гала - Мари Будева, както и бъдещата ѝ свекърва Деляна Маринова - Джуджи.

Както е известно дъщерята на Гала и синът на Джуджи имат дългогодишна връзка и определено ще бъде интересно в какви взаимоотношения ще бъдат в рамките на риалити формата.

Според слуховете, във формата ще попадне и Рафи, който неотдавна триумфира в "Като две капки вода", пише таблоидът "Уикенд".

Припомняме, че първият сезон на "Биг Брадър" се излъчва в България през 2004 година, когато победител става Здравко Василев. Сред други емблематични победители са поп фолк певецът Константин, Златка Димитрова, Тото, Атанас Колев и т.н.

Последното издание се излъчва през 2018 година и това беше краят на "ВИП Брадър", поне до сега.

Новият сезон на шоуто ще бъде 23-и в историята на риалитито в България.

Пет от излъчените досега сезони са стандартни – "Биг Брадър", шест са от типа "Ол старс" – с различни риалити звезди, 10 са тип "ВИП Брадър" – с популярни личности, един е за семейства.

Водещ на всички сезони до момента е бил Ники Кънчев.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31      
Видео
Навигационна система за обувки
 12.06.2021 20:03