Новини

Максим Генчев напуска омерзен движението на Манолова

  14.06.2021 11:42  
Максим Генчев напуска омерзен движението на Манолова
  google

Режисьорът Максим Генчев напуска "омерзен" движението на бившия омбудсман Мая Манолова - "Изправи се.БГ". Това съобщава самият той в профила си във Фейсбук.

На вота през пролетта Генчев бе водач на листата на ИМВ в Кърджали, а формацията дори спечели мандат в този избирателен район. Така той за кратко дори бе депутат в 45-то Народно събрание. На вота за 11 юли обаче той не фигурира в листите.

Сега Генчев пояснява: "Като учредител на гражданска платформа “Изправи се, България” през 2019г., с омерзение напускам, поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници в движението, като поднасям съболезнования на лидера Манолова!".

В коментарите под поста ви той дава да се разбере,че принос за решението му има и изказване на Татяна Дончева, която също е част от формацията. "След изявлението на Дончева за коалиция с ДПС, при положение, че правя филми срещу турското робство, а и БСП, когато за един виц отиваш на улицата, нямам повече добри чувства там", казва той. "Знаеш как е в любовта", пише пък Генчев под друг коментар.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31      
Видео
Навигационна система за обувки
 12.06.2021 20:03