Шоу

Хороскоп за днес – 14 юни

  14.06.2021 09:45  
Хороскоп за днес – 14 юни
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 14.06. 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и бърза за среща с Марс. Този ден ще ви донесе емоционални и зареждащи срещи и моменти на удовлетворение. Чакайте изгодни предложения. Може да получите покана за участие в перспективни и обезпечаващи проекти и дейности. Подновете старите договори. Седнете на масата за преговори и хапнете сладко, днес диетите са противопоказни.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Родените в първите дни на Телеца ще претърпят провали и може да изживеят кризисни и критични моменти в днешния ден. Не поемайте никакъв риск и разчитайте само на проверени в годините хора. В труден момент ще ви подаде ръка истински приятел. Ще имате повод да тествате връзките си. Обърнете повече внимание на храната. Днес не се пълнее, хапнете си на воля.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Активен и творчески ден. Уредете делови и лични срещи, водете преговори, уточнете позиции, цени на сделки и покупко-продажби. Бъдете принципни и не лъжете, другият е много добре информиран. Приемете протегната ръка. Благоприятно за съвместни инициативи. Седнете заедно на масата за преговори. И не забравяйте, че колкото и да изядете няма да напълнеете.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на засилена конкуренция. В такъв момент е важно да намериш съюзници и последователи. Бъдете честни в отношенията, водете принципна политика и не се съгласявайте на компромиси. Отстоявайте убежденията си, независимо с кого и по какъв повод водите разговор или се сблъсквате на професионалния подиум. Не се страхувайте да покажете чувствата си, ще ви разберат.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Луната навлиза в Лъв и среща Марс. Аспектът провокира агресивна емоционална реакция. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към семейството и поетите ангажименти. Не реагирайте на клюката. Постарайте се лично да разузнаете и разберете как стоят нещата, преди да влезете в конфликт с някого. Взаимно защитете позиции и лично достойнство. Не се ограничавайте в храната.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на ползотворни срещи и преговори, които може да ви осигурят допълнителна работа или нужното финансиране. Време е да се преподписват старите договори, да се редактират програми и бизнес отношения и да се избират по-добрите варианти за съвместна работа. До вечерта може да си стиснете ръцете с важни инвестиции и поръчки. В този ден не се пълнее, хапнете си сладко.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е добре да форсирате работата, да се включите с пълна сила в деловите ангажименти на фирмата и да поставите ребром важни партньорски въпроси. Вървите към подновяване на договори, към повишение или преход в нова професионална среда. Не нарушавайте принципите си. Може да покажете без страх истинските си чувства, ще ви разберат правилно. Не е ден и за диети.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луната навлиза в Лъв и заедно с Уран от Телец ви облъчва в нехармонични и рискови аспекти. Не планирайте необмислени начинания, не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте кредити. Може да затънете в дългове и с една губеща инвестиция в имот или в работа и дейност без бъдеще. В този ден всеки трябва да си знае мястото и да не се опитва да прилича на друг.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

За днес и утре се препоръчва делова и лична активност по всички основни направления на работата и личния живот. Уредете си срещи с важни за бъдещето ви хора, подпишете нови договори или подновете старите при по-изгодни условия. Приемете и протегнатата за съюз ръка. Пътувайте, преговаряйте на място и на четири очи. Не е ден за диети, храната изцяло се превръща в енергия.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Денят е благоприятен за делови срещи и преговори, за подписване на допълнителни клаузи към договори и за подновяване на участия в престижни изяви и проекти. Бъдете верни на убежденията си и водете принципна политика. Изпълнете обещанията си и очаквайте същото от другия. Една лъжа или спестена истина ще развали важна сделка. Противопоказно е да се гладува.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Родените в първата декада днес ще изживеят рискови и неприятни моменти, ще попаднат на колегиална засада, ще влизат в скандали и ще предизвикват конфликти с избора и поведението си. Бъдете внимателни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и среща Марс. Не предизвиквайте шефовете и тези, от които сте си позволили да зависите. Козирувайте на по-старшия.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес може да подновите стари делови връзки и контакти и да преподпишете договори при по-изгодни условия. Връщат ви дълг, получавате спонсорска защита или чаканото финансиране на проектите ви. Вървите към срещи с хора, с които ще си помагате и които дълго може да останат в личната ви орбита. Хапнете си сладко, не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Ето как да обелите сварените яйца за секунди
 13.06.2021 19:31      
Видео
Навигационна система за обувки
 12.06.2021 20:03