Шоу

Гери-Никол потроши 100 бона за чалга парче

  11.06.2021 16:38  
Гери-Никол потроши 100 бона за чалга парче

100 000 лева струва новия клип на Гери-Никол към парчето „Бутай“. Видеото е снимано в Бали през зимата в един от най-луксозните хотели на екзотичния остров.

По информация на Show.bg само сцената с басейна, пълен с цветя, е струвала над 10 000 долара. От хотела с радост изпълнили всяка прищявка на Гери, включително да напишат с листа от бели рози „Butai“ в средата на басейна.

Още 5000 долара струвал престоя на певицата в тузарския комплекс, като за да отседне на острова Яката дупара разполагала със специална работна виза. Заради пандемията Бали е затворен за туристи вече повече от година и половина, но благодарение на връзките на баща си Гери се уредила да снима клип на райската дестинация.

Разбира се, всички разходи на екипа, придружаващ певицата, били поети от нея, което още повече оскъпило проекта. Като прибавим и сценичните тоалети, техниката и останалите разходи, сумата ударила 100 бона, разкриват запознати.

Безспорно всички усилия са си заслужавали, тъй като проекта е на световно ниво. За съжаление на феновете й обаче самата песен е доста извън R&B стила на Гери и е типична чалга. Дори музиката към „Бутай“ е писана от известният композитор на поп фолка Даниел Ганев. Текстът също е на автор, който работи с чалга звездите.

Този ход разочарова безкрайно феновете на Гери, които са противници на лекия жанр. С „Бутай“ Яката дупара определено навлезе в чалгата по примера на своята колежка Тита. Дали и занапред ще продължи да следва този стил, предстои да разберем.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Мъж зашлеви Еманюел Макрон
 08.06.2021 22:21      
Видео Новини
Протестиращи опънаха палатков лагер пред Съдебната палата в София
 08.06.2021 08:10