Шоу

Хороскоп за днес – 11 юни

  11.06.2021 09:32  
Хороскоп за днес – 11 юни
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 11 юни 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Луната навлиза в Рак и сключва конфликтен аспект със Слънцето на родените до 1 април. Доверете се на предчувствията си. Днес е добре да се проучва и планира, но не и да се стартират каквито и да било амбициозни дейности и бизнес инициативи. Правете това, което ви идва отвътре. Навлизащият Марс в знака на Лъва ще стимулира активността на хора с властови позиции.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес Марс навлиза в Лъв и към 4 юли ще провокира тежки аспекти с Уран и Сатурн за родените в първата декада. Америка може да влезе в тежки зависимости в деня на независимостта. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация. Добре е да дадете предимство на интуицията, особено при взимане на решения, за които липсва информация.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на гения-глупак, но и на глупака способен на гениални прозрения и решения. На преден план излизат нови играчи в обществената и политическа сцена. Марс навлиза в знака на царската власт Лъва и активизира властовите амбиции на хора с възможности и средства. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Яжте само това, което ви се дояде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Луната навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Ще се случват събития, които ще ви носят подкрепа и защита, ще ви насочват в правилната посока и ще ви свързват с подходящите хора. Ще се събудите с ясното съзнание накъде трябва да вървите и на кого може да се доверите. Мъглата в отношенията се разнася, взимате правилното и навременно решение.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за това как трябва да се постъпи в дадена ситуация и какво трябва да се избягва, за да си върнете позициите и да завладеете нови. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи. Правете това, което ви привлича, яжте само това, което ви се дояде и бъдете с любимите хора.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес, но и цената, която трябва да се плати е висока. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока и не тръгвайте в комбина с хора, чиито действия и начин на работа ви притесняват. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвача и домакините.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на рокади. Луната навлиза в нехармоничния ви Рак, но пък Марс го напуска. Един дразнител ще си отиде от живота ви, но близки до вас жени може да бъдат засегнати от нежеланите промени. Семейните и професионални дела са противопоставени. Старайте се да запазите спокойствието у дома. Не бързайте да взимате страна в професионалните спорове и конфликти.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Доверете се изцяло на интуицията и на предчувствието си за хора и ситуации. С някакво шесто чувство ще усетите накъде да вървите и от кого и какво да бягате и да се дистанцирате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията. Ще усетите и кой лек или лекар ще ви помогне.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

В този ден е от съществено значение да се избягват конфликтите, да се контролират емоциите и да се разчита повече на предчувствията. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Днес лесно с отделя житото от просото, усеща се кой лъже, кой ни е предан и ни обича. Доверете се на интуицията.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

До 13-и Луната ще ви гледа в позиция от знака на Рака, но в момента Марс вече навлиза в Лъв, така че силите, които са ви противодействали агресивно се смиряват или вече нямат възможности да се борят срещу вас. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. В момента може да победите само в двустранни битки. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще се нагнетява напрежение, което ще достигне критични нива в началото на юли, когато Марс ще сключи тежки аспекти с Уран и Сатурн. Вероятно от днес ще започне да се развива проблемът, с който трябва да се справите през юли. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното за вас.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното и за посоката, която трябва да следвате. Енергията ви нараства, интуицията ви работи на пълен капацитет и до вечерта намирате изход и от най-трудната ситуация. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката. Планирайте за утре пътувания и важни срещи. Вие сте на ход.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Мъж зашлеви Еманюел Макрон
 08.06.2021 22:21      
Видео Новини
Протестиращи опънаха палатков лагер пред Съдебната палата в София
 08.06.2021 08:10