Новини

Експертиза доказа: Кристиан Николов е употребил три вида наркотици преди катастрофата с Милен Цветков

  10.06.2021 14:09  
Експертиза доказа: Кристиан Николов е употребил три вида наркотици преди катастрофата с Милен Цветков

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков, е бил употребил три вида наркотици преди фаталната катастрофа навръх Великден миналата година.

По време на днешното заседание по делото започнаха разпитите на вещите лица. Заради намерената дрога в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата обвини Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на телевизионния водещ. 

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Цветков - Менко Менков, коментира: „Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез специална, успокоителна паста за зъби, или чрез чай, какъвто той пиел. Такава беше тезата в досъдебното производство на база на обясненията, които е дал и показанията на брат му, сестра му и един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата".

Делото продължава утре с приемането на още експертизи. 


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00