Шоу

Най-лошите шефове в зодиака

  07.06.2021 08:29  
Най-лошите шефове в зодиака

Някой хора са прекрасни лидери, други колкото и да се напъват не успяват да спечелят любовта и уважението на своите подчинени. Не става въпрос за професионализъм, а за лични качества и харизма, които някои зодии притежават, а други не съвсем. Ето и кои зодии е малко вероятно да бъдат добри шефове и лидери:

Водолей
Водолеите са най-лошите лидери в зодиака, дори когато имат голям потенциал да водят. Те са в състояние да предложат напълно нови и иновативни концепции. Проблемът, с който се сблъскват, е, че те мислят много по-различно от другите хора. Ето защо е по-добре да наемат хора, които да се грижат добре за по-човешката страна на бизнеса.

Скорпион
Скорпионите са невероятни за работа, но не и да работите за тях. Те са доста крайни, силно емоционални и отмъстителни, така че веднъж да стъпите накриво дори да не е нарочно и разочарованието им трае до живот. А в работата невинаги можете да сте перфектни, така че шансът да влезете в черния им списък е голям.

Лъв
Лъвовете са доминиращи лидери и не обичат да правят компромиси, което ги прави лоши шефове. Те постоянно критикуват подчинените, като същевременно не смятат за нужно да дават градивна обратна връзка.

Риби
Рибите са доста разсеяни и неорганизирани. Те трудно намират нещо, в което да вложат ума и сърцето си и затова и техните проекти никога не са изпипани и рядко са завършени докрай.

Козирог
Козирозите са изключително консервативни що се отнася до процесите на работа. Борят се със зъби и нокти срещу всякакви иновации, което често спъва работата и ги прави безумно твърдоглави. Защо да става по лесния начин, като може по трудния?/tialoto.bg


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33