Шоу

Хороскоп за днес – 2 юни

  02.06.2021 09:36  
Хороскоп за днес – 2 юни
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 2 юни 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

В този ден е важно да вникнеш дълбоко във всяка ситуация и информация, да осмисляш като четеш нещо и като слушаш наистина да чуваш, а не информацията да ти минава покрай ушите. Един от дните, в които си даваме сметка кое е важно и кое е второстепенно в дадено положение на избор. Ще спечелят повече тези, които се доберат до поверителната и нередактирана информация.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на поверителната информация. Търсете начин да се доберете до нужните ви оферти и факти. В такъв ден може да стигнете до основата и до корена на всичко, което е важно и на което се крепи живота, връзките ви и работата, с която се занимавате. Желателна е среща с учителите и с капацитет в интересуващата ви област. Сега е момента да подновите участия и в стария екип.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Тенденцията е днес всичко да е скрито покрито, да се върши на тъмно и далече от погледите на обществото. Печелят тези, които отдавна са в играта и имат допуск до контролирана и поверителна информация. Все пак някои печати ще бъдат счупени. Научаваме информации скривани и манипулирани до сега. Реагирайте изпреварващо и напаснете плановете си на новата реалност.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Това, което ви интересува и търсите днес го има някъде обяснено и написано. Само трябва да се поровите, да прочетете и да преосмислите нещата. Важно е да стигнете до корена на проблема, да си изяснете нуждите и тогава да взимате решение как да постъпите. Консултирайте се със специалист. И сънищата ви носят част от решението, стига да ги изтълкувате правилно.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден за проучване на места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Действайте на място, не ползвайте посредници. Днес всеки върши работа само за себе си. Може да се доберете до поверителна информация, която ще ви откаже от една инвестиция и насочи към друга. Може да намерите и подходящите треньори за вас или за децата. Лесно се усвояват нови знания и умения.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден за учене, проучване и проверка на получените информации. Опитайте да стигнете до корена на проблемите и да разучите изоснови това, което пряко ви касае или интересува. Ако се предоверите на нечии думи и уверения ще сбъркате. Днес е важно да прецедиш всичко през своята цедка от възможности, желания и амбиции. Търсете нови учители и треньори за вас и децата.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес изкусителката Венера навлиза в нехармоничния ви Рак. Любовният ви живот зацикля или се появава трети в отношенията. Ще ви притеглят нови усещания и ще намирате странични занимания. Може да влезете в нова група по интереси или да намерите нов творчески екип и треньор. Добре проучете хората, с които смятате да се свържете в лична или професионална връзка.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Денят е благоприятен за среща с посредници и производители. Затвърдявате положението си в средата с паралелни договори. Пътувайте правете огледи. Не спестявайте информация, другият много добре се е подготвил. Влезете в нов екип и в нова група по интереси. Сега е момента да намерите мястото си в средата, в която смятате да се развивате. Лесно се усвояват нови знания и умения.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

От няколко страни ще ви предлагат идеи и решения. Съветът е всичко да се проучва и проверява. Предоверяването ще ви донесе само болки и загуби. Предавайте опита си и се учете от опита на другите. Днес учителят си намира ученици и обратното. Добре е да се запишете за нов лечебен или квалификационен курс. Подредете методично документи и дела, опреснете си и езика.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден за усвояване на нови знания и умения и затвърдяване на старите. Подновете занимания и уроци, потърсете учители за децата, ако им предстоят изпити и кандидатстване. Добре е да проведете някои консултации със специалисти в интересуващата ви област. В най-силна позиция са хората имащи достъп до качествена и достоверна информация. Наблегнете на растителната храна.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на знаещите и можещите, на тези които ни водят в мрака на нелоялната конкуренция и фалшивите новини. Посетете специалисти в интересуващата ви област. Проведете нужните консултации и не взимайте решения, които не сте обсъдили с близките. Ако отдавна търсите място за изява на личното си хоби, днес може да откриете подходящата група и човекът, който да ви насърчи.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Случайно или не, но днес водите в играта и държите в ръцете си важни информационни козове, които използвани добре и на място ще ви осигурят бъдеща защита, добра работа и стабилни доходи. Преговаряйте, не продавайте за жълти стотинки личните си дарби, знания и възможности. Днес информацията и дарбите са злато, което може да позлати умелите играчи. Ден на вещите в занаята.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40      
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53