Шоу

Опра Уинфри разкри шокиращи случки от детството си

  01.06.2021 12:20  
Опра Уинфри разкри шокиращи случки от детството си

Тъжната житейска история на известната водеща Опра Уинфри разплака милиони. Тя има много успешна кариера, но се оказва, че детството ѝ е било меко казано травмиращо, предава БГНЕС.

По време на интервю с принц Хари тя разкри, че неин роднина я е изнасилил няколко пъти, когато е била само на 9 години. Според Уинфри сексуалните посегателства са продължили до 14-годишна възраст.

Водещата разказа за травмите, които е преживяла като дете, в новото си шоу за психично здраве „The Me You Can Not See“, по което започва да работи с Хари. Когато се върна към този болезнен период, тя се просълзи, обяснявайки, че по-големият ѝ братовчед я е тормозил и е мълчала за това, защото нямала представа какво означава думата „изнасилване“.

„На 9, 10, 11 и 12 години моят 19-годишен братовчед ме изнасили“, призна водещата и обясни, че не е знаела какво е секс по това време.

„Не знаех какво е изнасилване. Със сигурност не бях наясно с тази дума. Нямах представа какво е секс, нямах представа как се правят бебета, дори не знаех какво ми се случва. И запазих тази тайна. Това е просто нещо, което приех - едно момиче не е в безопасност в свят, пълен с мъже“, каза Опра на принц Хари.

Тя стига и по-далеч, признавайки, че е била изнасилена от няколко роднини, включително чичо ѝ, и този травматичен период е продължил до 14-годишна възраст, когато е забременяла и е била изпратена да живее при баща си.

„Той ме заведе в магазин за сладолед, докато все още течеше кръв по краката ми, и ми купи сладолед“, споделя сърцераздирателната истина Опра.

Израствайки, Опра е била подложена и на други форми на насилие, включително физическо насилие от баба си и пренебрегване от майка си.

„Начинът, по който баба ми ме отглеждаше и биеше, когато бях на пет и шест години, е много зловещ. Баба ми беше много строга, както и много чернокожи родители през онази епоха. Идеята да прегърнеш и обичаш детето си или дори само да накараш детето да се чувства обичано, просто не беше част от живота ѝ“, обяснява Опра.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40      
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53