Шоу

Хороскоп за днес – 29 май

  29.05.2021 09:03  
Хороскоп за днес – 29 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 29 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес планетата на бизнеса Меркурий е статичен преди вечерта да тръгне в ретроградна посока. Започнатото днес ще се закотви, ще върви с миши стъпки и ще ви коства повече разходи, вместо желаните екстри. Този ден обръща тенденциите, връща ни към недовършеното от миналото и изисква да си изпълним обещанията. Ще срещате ледени сърца, трудно ще получавате подкрепа.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Уредете имотна сделка. Може да купите и продадете изгодно недвижима собственост. Животът взима от един и дава на друг. Очертава се основно разместване в деловите и личните отношения. Вземете решение къде ще почивате, къде ще кандидатствате за учене или работа. Този ден се явява разпределителна гара и в любовта. Един ще замине, друг ще дойде и ще остане.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес е важно да се видиш отстрани, да се откажеш от старите илюзии и да действаш разумно, а не по инстинкт. Затваря се вратата пред новите начинания. Време е да се довършват започнатите проекти и ангажименти, да се приключват ремонти и преустройствени дейности. Подложете на проверка и тест хората, с които възнамерявате да работите и живеете. Време е за стойностна преоценка.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Луна и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Ще срещате организирана съпротива в семеен план. Не водете разговори по имотни въпроси, не очаквайте съдействие в посоката, в която искате да тръгнете или да продължите с вложенията на сили и средства. Ден на леденото сърце. И приятелите си правят сметки и по някакъв начин ви изключват от сметките си.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Важното свършете без протакане. Вечерта планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока и сменя ориентирите. Вече ще е препоръчително да приключваш с обещаните и отговорни задачи вместо да стартираш нови инициативи. Нищо важно не планирайте за неделя, когато ще бъдете обект на прикрита и открита атака и агресия. Уточнете днес спорните имотни въпроси.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Действайте активно. Имате шанс да постигнете намисленото, а и нещо, което не сте планирали ще донесе ползи и предимства за вас. Направете огледи, може да намерите търсената база, жилище или офис. Уредете спорните имотни въпроси. Днес с лекота играете и брокерска роля. Помагайки на себе си уреждате и някой друг. За утре не планирайте нищо важно и отговорно.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

В този ден болезнено се усеща студенината и напрежението в отношенията ви с близки и приятели. Маските падат, виждате реалностите и е добре да коригирате поведението и очакванията си към околните. Отново се появяват тайни рани в тялото и в душата. Може да се възобнови и старата ви алергия, а и сенната хрема ви мъчи. Не се затормозявайте излишно с големи претенции.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Бъдете внимателни в избора си, особено ако положението на доста хора зависи от това. Ден на преобразяването. Ако до сега сте искали и търпели дадени отношения, от днес вече търсите генерално решение и не сте склонни на компромиси. В момента всеки получава каквото си е заслужил в миналото. Не се изживявайте като арбитър и не се намесвайте в отношенията на други двама.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес нищо не потръгва, закъснели сте с новите инициативи. Денят се свързва с пасивното следване на чужди мисли и с подражанието на чуждо поведение. Вижте се отстрани и коригирайте подхода. Нужна е обективна преценка на реалностите, на силите и възможностите. Не се захващайте с начинания, които може да източат банковата ви сметка вместо да я напълнят.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес нищо не потръгва, закъснели сте с новите инициативи. Денят се свързва с пасивното следване на чужди мисли и с подражанието на чуждо поведение. Вижте се отстрани и коригирайте подхода. Нужна е обективна преценка на реалностите, на силите и възможностите. Не се захващайте с начинания, които може да източат банковата ви сметка вместо да я напълнят.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на подражанието. Не следвайте пасивно чужди мисли, разсъждения и намерения. Нужна е голяма доза обективност и отсяване на лъжливите новини, за да прецените трезво обстановката и да вземете правилното решение. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил в миналите дни на работа или откровено безхаберие. Време е да се види в детайли картината и на личните връзки.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес получаваме наградата за работата или за бездействието и мързела си в миналото. Може да влезете и в ролята на разпределител на ресурси и награди. Бъдете обективни и точни в действия и преценки. Всеки грешен или манипулиращ ход ще ви извади от играта, в която имате възможност да доминирате. Някой успява и в политиката. Чакайте предложения, но си пазете личната територия.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53      
Видео Шоу
Рафи спечели Капките
 25.05.2021 08:29