Шоу

Съкратиха Шоуто на Цитиридис и го преместиха онлайн

  25.05.2021 13:56  
Съкратиха Шоуто на Цитиридис и го преместиха онлайн

От снощи - 24 май, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва всеки делник от 23:00 часа. С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания.

"Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането ѝ, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Промяната не засяга стартовия час на "Шоуто на Николаос Цитиридис“, което ще продължи да се излъчва от 22:30 часа в делничните дни, но ще се развие в още по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за всекидневно развлекателно ТВ съдържание, насочено към младата публика в късните часове. Засилено ще бъде и присъствието на шоуто в дигиталните канали на bTV, включително чрез допълнително ексклузивно съдържание.

Веднага след излъчването в ТВ ефира стартира и дигиталното продължение на “Шоуто на Николаос Цитиридис” - всяка делнична вечер веднага след епизода на шоуто в ефир и ще бъде достъпно за зрителите на btvplus.bg. Точно в 23:00 часа шоуто ще се “пренася” в интернет под името “По-късното шоу на Николаос Цитиридис”.

Дигиталните епизоди обещават още повече свобода в темите, гостите, шегите и разбира се – забавлението. Новият, по-динамичен формат на шоуто си поставя за цел да бъде все по-близо до съвременния потребител - с ексклузивно съдържание и гаранция за свежо настроение, много смях и горещи емоции - достъпни навсякъде и по всяко време, информират от bTV.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53      
Видео Шоу
Рафи спечели Капките
 25.05.2021 08:29