Шоу

Хороскоп за днес – 24 май

  24.05.2021 08:06  
Хороскоп за днес – 24 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник -24 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Прекрасен ден, облечете новите дрехи, празнувайте деня на буквите, зарадвайте децата с нещо, за което ви молят от доста време. Символ на деня е колелото. И най-неприятната ситуация ще се преобърне и случайността ще заработи във ваш интерес. Денят е магичен, лошите мисли и настроения се изпаряват. Отново здраво държите поводите на личния си и професионален живот.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Рисков ден, особено за родените в първата декада. Луна и Сатурн сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Влизате в конфликт с родители и деца. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще тръгне нагоре, ще си потърси правата и свободите и ще претендира за разпределението на парите. Не предприемайте рискови инициативи. Ден на нестандартните връзки.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на полезните продукти и на още по полезните и навременни мисли, които ще ви хрумнат и ще помогнат да решите неприятен проблем. Обърнете внимание на здравето си и на външния вид. Срещите от този ден може да ви направят известни и да ви привлекат в нова лична и професионална среда. Нещо нестандартно напира да се случи около вас. Реагирайте изпреварващо.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на пръстена и колелото. Вероятно е обвързване, което ще се окаже перспективно за бъдещето. Тази вечер и утре Луна и Нептун образуват перфектни аспекти с Марс от вашия знак. Една неприятна ситуация ще се преобърне, ще намерите изход, ще се помирите и разберете и може да продължите заедно напред. Постарайте се да изглеждате добре, променете визия и излъчване.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

В този светъл ден ще имате тежки моменти. Луна, Сатурн и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете внимателни при пътувания, не поемайте рискове и не се правете на велики с участие в екстремни прояви и спортове. Каквото загубите трудно ще си върнете и възстановите. Символ на деня е колелото. Което е било отгоре, тръгва надолу. Предстоят рокади.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и полезните вещества прекрасно се усвояват. Направете си лечебни процедури и тестове, идете на масаж, опитайте нов козметичен продукт. И ако ви остане време свършете и някоя неотложна работа. Но на първо място работете над себе си, над визията и излъчването си. Вероятни са срещи, на които трябва да направите впечатление.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес съдбата завърта своето колело. Склонни сте да направите генерални промени в живота и работата си. На първо място започвате с лично преобразяване. Сменяте прическа и визия, обличате се различно и променяте подхода към някого. И ако до момента сте били подтиснати и онеправдани, днес започвате да излизате от кризата и да се оглеждате за нещо ново и значимо.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта застава в опозиция на Уран и в конфликт със Сатурн. Ще срещате трудности, ще се случват събития, които ще ви противопоставят на един и ще ви скарват с друг. Ден на нестандартния секс, на желанието да се пренебрегнат правила и обещания и да се изпитат нови вкусове, влечения и страсти. Деца и родители влизат в поредната битка.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ще се случват събития, които преобръщат животи и съдби. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати нежелани връзки, а трети може да участва като арбитър в ситуацията или като причина за промените. Ще получите нова информация позволяваща да се ориентирате в ситуацията и да направите правилен избор. Един магичен ден, проблемите ви ще се решат.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес вашата управляваща планета Сатурн тръгва в ретроградна посока. Ще се наложи да се върнете към родителски и синовни задължения, които в последно време сте пренебрегнали. Ден на колелото. Това, на което не сме отдавали внимание ще излезе на преден план и ще изисква бързи решения. Не си правете планове, не ангажирайте странични хора с личните си намерения и амбиции.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес всичко се преобръща. Приятелите се обръщат във врагове, а враговете се опитват да направят пробив в личния ви кръг от познанства. Бъдете много внимателни. Препоръчително е да се занимавате повече с външния си вид, вместо с вътрешните си усещания и с желанията на тялото и душата. Ще се появи стар проблем, който трудно ще решите. Ще се отказвате от едно заради друго.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес и утре Луна и Марс от другите два водни знака ще сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви и с Нептун от Риби. Може да се справите с всеки проблем и да излезете с чест и от най-задръстеното положение в живота си. В този ден назряват промени, на които не бива да се противите, а да ги стимулирате и организирате. Полезните вещества и мисли чудесно се усвояват от тялото и ума.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Баба направи няколко обиколки на писта със своето 911 GT3 RS
 22.05.2021 21:00      
Видео
Състезание във видеоигра или реалния живот?
 18.05.2021 21:20