Шоу

Хороскоп за днес – 21 май

  21.05.2021 08:03  
Хороскоп за днес – 21 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък -21 май 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е от голямо значение на каква база ще стъпите, какви договори ще подпишете и каква сделка ще реализирате. С действията си може да си осигурите стабилност или да приключите една колеблива кариера. Дайте се сметка кой и какво ви осигуряват нужната стабилност и перспектива за развитие в бъдеще. Не правете компромиси, заемете позицията, която ви удовлетворява.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес с всеки може да се съберете и разберете по спорните въпроси. Очертават се признания, които ще върнат доверието ни един към друг. Не оставайте нищо неизяснено. Лесно се подновяват връзки, които сте прекратили в миналото по незначителен повод. Изчистете натрупаната шлака от сърцето и душата, изкажете претенциите си, споделете с партньора личните си очаквания.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Денят налага тежък избор за родените след 8 юни. Луна и Нептун са в конфликт с Венера и Меркурий от вашия знак. Движат ви фикс идеи и фобии по отношение на професионалните и лични връзки. Днес е важно да подсигурите базата и терена, на който ще се развивате, ще работите или ще живеете в партньорска връзка. Важното е вие да държите договорите, правата, парите и ключовете.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Уплътнете максимално деня с делови и приятелски срещи, със служебни разговори и бизнес инициативи. Днес може да спечелите повече от друг път, да привлечете спонсори и да уредите проблем, който влачите от доста време. До утре на обед изкачвате поредния връх и в личен план. Очаквайте предложения и покани, даващи възможност за влизане в перспективна среда.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Силен и успешен ден. Всичко може да се подреди и пренареди с полза за вас, за бъдещето на семейството и децата. В организма ви се събуждат огромни съпротивителни и регенереращи сили. До утре на обед може да вземете важно решение, което да ви измъкне от кризата и да реши личните ви и здравословни проблеми. Печелите поръчки. Където и да отидете носете подарък.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес ви движат емоциии и страсти. Очертават се запознанства и предложения, които може да се отразят негативно на досегашните ви връзки, но да ви дадат нова насока и перспектива в живота. Луната от вашия знак образува кармичен кръст с Нептун, Венера и Меркурий. Едно пътуване ще ви разтовари от едни емоции, но ще ви натовари с други. Активизира се енергията Кундалини.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е благоприятен за окопаване на нови позиции и за реконструкция на старите отношения. До вечерта може да изкачите висок връх в кариерата и в отношенията и да поставите своите изисквания и условия. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Това, което сте таили дълго излиза на повърхността и води към генерални промени в изискванията и в начина ви на живот.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес може да направите качествен скок в личното си и професионално развитие. Енергията ви търси поле за изява. Сега е момента да проведете важни и конструктивни разговори, да уредите нови договори, да подпишете нужните документи и споразумения. С действията си в момента си осигурявате бъдещата стабилност в работата и в личните връзки. Вземете си своето.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Денят е рисков повече за родените в третата декада. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще излезете на широка магистрала в живота си. Днес сте близо до явни и тайни източници на сила, влияние и съдействие. От значение е на каква база ще стъпите и каква подкрепа ще си осигурите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Действат ви стимулиращи и емоционални аспекти. Може да изкачите висок връх в кариерата. Водете преговори, проучете средата, в която смятате да се внедрите. Символ на деня е корона на хребета на планината. Ще трябва да се потрудите, за да получите желаната награда. Не се отказвайте, ако нещата не потръгнат бързо. Този ден може да материализира амбиции и мечти.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Навлизаме в един от най-мощните дни за месеца. Не се самоограничавайте. Повярвайте в силите си и ще се внедрите на желаната позиция. Ще ви съдействат близки и приятели. Обединете сили и интереси. Пасивността в този ден ще ви разболее. Действайте амбициозно и с желание за победа. Кандидатствайте за желаната работа и професионална позиция. Печелите и симпатизанти.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ако искате да спечелите и получите нещо важно за вас, трябва да помогнете и на някой друг да постигне своето. Потърсете съмишленици. Няма да се справите сами с войнстващата конкуренция. Днес не е важно какъв връх ще изкачите, а каква база ще завладеете. Защитете си гърба, подсигурете нужните средства и защити. Не е ден за солови изпълнения, побеждава колектива.


Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Състезание във видеоигра или реалния живот?
 18.05.2021 21:20      
Видео
Pavell & Venci Venc’ с нова серия поетичен хип-хоп
 17.05.2021 14:00