Автомобили

Вижте новата кола на Роналдо

  16.05.2021 10:33  
Вижте новата кола на Роналдо

Колекцията от автомобили на Кристиано Роналдо скоро ще бъде попълнена с нов суперкар. Според Corriere Della Serra звездата на Ювентус е решил да си купи Ferrari Monza SP2 за сумата от 1.4 милиона долара.

Любопитното е, че за да поръча своя нов суперкар Роналдо отиде директно в завода на Ferrari в Маранело - за щастие той не е далеч от Торино, но заради визитата си трябваше да пропусне тренировка на Ювентус, което предизвикало възмущение в ръководството на клуба.

Вижте новата кола на Роналдо

 

В Маранело Кристиано Роналдо не само поръча новото си Ferrari, но и се срещна с звездите от Формула 1 - пилотите на Скудерията Чарлз Леклер и Карлос Сайнц-младши Длед това Роналдо направи обиколка на завода и фотосесия с работниците.

Вижте новата кола на Роналдо

Ще припомним, че Ferrari Monza е най-ексклузивният суперавтомобил в модерната гама на марката. От него ще бъдат пуснати само двеста автомобила. Лекият роудстър е оборудван с V12 мотор с мощност 810 конски сили е способен да ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди. Максималната му скорост е 340 км/ч.

Вижте новата кола на Роналдо

Между другото, друга футболна звезда, Златан Ибрахимович, вече има Ferrari Monza SP2. Той също обича суперавтомобили, но гаражът на Роналдо е много по-интересен. Португалецът има Rolls-Royce Cullinan, McLaren Senna и няколко Bugatti-та.


Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Електрически велосипед с автономен пробег до 80 км
 14.05.2021 11:30      
Видео
Загадъчен сигнал от Венера
 12.05.2021 21:32