Шоу

Хороскоп за днес – 9 май

  09.05.2021 08:34  
Хороскоп за днес – 9 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 9 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Родените в третата декада ще имат повече проблеми особено, ако се занимават с имотни и наследствени дела и делби. На всички нива се отива към приключване на отношения и договорености. Предстои новолуние в знака на Телеца, което може да обърка доста планове във финансов план. Нищо важно да не се предприема. Пазете очите, следете кръвното и не стойте дълго пред компютъра.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден за сделки с недвижими имоти. Направете огледи на терени, уредете покупко-продажби и наемни отношения. Навлизащата в знака на Близнаците Венера пречупва чувствата през призмата на интелигентния избор. Няма да сте склонни на компромиси в работата заради чувства и любов, но и другата страна ще има изгодно за нея решение

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес е важно да се водят преговори по имотни въпроси. Направете огледи, дайте капаро, ако нещо ви хареса и се постарайте да подсигурите живота си и този на децата. Предстоят трудни преговори с близки и родственици, но вашите шансове за придобивки са големи, така че може да уредите спорен наследствен проблем. Венера навлиза във вашия знак и стабилизира любовния ви живот.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят е с блага енергетика, но вие няма да стоите мирни и ще провокирате околните с лични забележки и ненавременна критика. Не влизайте в разправии по имотни въпроси. Отношенията ви с близки и партньори може да навлязат в критична фаза. Каквото загубите днес и утре трудно ще си върнете. Въздържайте се от необмислени и несъгласувани със семейството ви инициативи.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес може да стъпите на нова база за развитие или живот. Денят е особено благоприятен за сделки с недвижима собственост. Направете огледи, купете жилище за вас или за децата, намерете бъдещия си офис или имот на село, където да релаксирате. Денят е с ведра, зареждаща и хармонична енергетика. Пътувайте, съдбата може да ви заведе на мястото и при хората, които търсите отдавна.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Венера навлиза в съседа ви Близнаците. Погледът ви може да се насочи към съседа или съседката. Очертават се двойнствени връзки. Преди да задълбочите някои странични отношения се постарайте да уредите имотните си дела. В момента за вас е важно да си гоните интереса, а не да се разпилявате в чувства и страсти. Работете в градината, засадете полезни растения и цветя.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес съпротивата е по отношение на наследствени и имотни въпроси. Вие искате едно, близките друго, а роднините трето. Дано се споразумеете. Ако отложите преговори и действия за 13-и ще постигнете напредък и може да се разберете по спорните въпроси. Не си нарушавайте спокойствието в този ден и не се занимавайте с делови въпроси, които може да ви скарат с някого.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Венера навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиция. Любовният ви живот ще се съживи, ще излезете от лична или професионална криза. Денят е благоприятен за огледи на терени и за всякакви брокерски инициативи. Може да намерите и нова база за бъдеща дейности или ново жилище за семейството. Нищо важно не оставайте и не планирайте за утре. Късметът ви си взима отпуск.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Вървите към двойнствени връзки, които може да ви оженят или разведат. В този ден е важно да си подсигурите базата , на която да стъпите, да се развивате и живеете в бъдеще. Огледайте имоти и преговаряйте на място. Съдбата ще ви срещне с подходящите хора и варианти. Дано се справите и с любовните предизвикателства.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Съветът на деня за вас е да не продавате имот, а да купите такъв. Съдбата ще ви помогне да намерите търсеното място на сила, в което да живеете, да развивате някаква дейност или да устроите децата. Ако продадете нещо или се разделите с някого ще съжалявате. Денят носи емоционални предизвикателства. Овладейте гнева, мислете и действайте с перспектива за бъдещето.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Венера навлиза в хармоничните ви Близнаци, а на 13-14-и и Луната ще бъде там. Ще има връзка между събитията от днес и тези в края на периода. Пътувайте. Добре е за огледи на имоти. Ще се споразумеете с роднини. Разделете или купете имот. Направете и замените, които планирате. Този ден ще ви донесе материално обезпечение и възможност да се устроите на нова база и място.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Един от дните, в които сте на крачка от успешна имотна сделка. Направете огледи на терени и жилища, преговаряйте и може да се споразумеете за добра и изгодна цена. Посетете роднини в провинцията, с които има нещо да се урежда юридически. Денят е с хармонично излъчване. Всеки може да намери своето място на сила и презареждане. Нищо важно не отлагайте за утре.


Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант
 06.05.2021 21:09      
Видео
Ицо Хазарта - Само споко
 04.05.2021 11:38