Шоу

MTV награждава Саша Барън Коен за комедиен гений

  08.05.2021 10:18  
MTV награждава Саша Барън Коен за комедиен гений

Британският актьор Саша Барън Коен ще бъде удостоен с приза "Комедиен гений" на предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV, съобщи "Холивуд рипортър".

Комикът ще стане едва четвъртият носител на отличието, което се присъжда на актьор с изключителен принос към света на комедията и оказал съществено влияние за трансформирането на жанра. Първата награда "Комедиен гений" получава Уил Феръл през 2013 г., последван от Кевин Харт през 2015 г. и Мелиса Маккарти през 2016 г.

На предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV Саша Барън Коен ще се съревновава за още три отличия за работата си над "Борат 2" и "Процесът срещу Чикаго 7".

С най-много номинации - пет на брой, е телевизионната поредица "Уандавижън" от вселената на "Марвел".

Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за призовете за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой, припомня изданието.

Шоуто за филмовите и телевизионни отличия на MTV е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните награди, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Водеща ще бъде комедийната звезда Лесли Джоунс.

 

Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант
 06.05.2021 21:09      
Видео
Ицо Хазарта - Само споко
 04.05.2021 11:38