Шоу

Хороскоп за днес – 8 май

  08.05.2021 09:00  
Хороскоп за днес – 8 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 8 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днешният ден предлага много възможности, но на всяка крачка ще срещате трудности, проблеми и противопоставяне. Време е да смените подхода, да постъпите дипломатично, а не да влизате директно в конфликти и разправии. Желателно е да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и да обгрижите тези, които в миналото са се погрижили за вас. Засадете цвете и пресадете разсада.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Предприетото днес ще носи късмет и ползи. Може да срещнете прегради, но до вечерта ще ги преодолеете и ще постигнете целите си. В труден момент ще намерите начин да се измъкнете, да излезете на чисто в сметки и отношения и да постигнете желания резултат. Постарайте се тази вечер и в любовта. Утре Венера напуска вашия знак, любовта ни става доста интелектуална.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Не се стопирайте и ограничавайте, търсете възможност за напредък и постижения. Лесно се преодоляват прегради и ограничения. Пътувайте, търсете съюзници, огледайте места и терени, на които може да се внедрите и да започнете нова дейност. Близо до вода ще се чувствате добре. Ако някъде ударите на камък, подкопайте го или го заобиколете, но на всяка цена продължете напред.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес нищо няма да ви се даде даром. На всяка крачка ще срещате преграда, но бъдете сигурни, че е заложена тестова програма за личната ви приспособимост и интелигентност. Печелят тези, които владеят законите на дипломацията. На едно място трябва да нападнете, а на друго да погалите с перце. Дано не объркате нещата. Този ден ви дава възможност за участие в съвместни проекти.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Пътувайте, търсете нови контакти и шансове за развитие. Ден на реката от възможности, която събира сили от различни потоци на човешката активност и амбиция. Станете координатор на общи проекти и опитайте да привлечете спонсори. Всичко предприето ще донесе ползи. Рекламирайте се, обадете се на тези, с които имате работа за вършене и взаимни чувства за споделяне.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес лесно се преодоляват прегради. Ще намерите изход от едно угнетяващо положение и ще постигнете крайни цели. Пътувайте към места, които зареждат със сила и вдъхновение. Ден на прозрение за бъдещето. Време е да вземете важно решение, да промените ситуацията във ваша полза и интерес. Вървите към приключване на губещи и вредни връзки и дейности. Върнете си дълговете.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес спънките следват една след друга. Ще се наложи да се противопоставите на нечие желание и избор, ако искате да защитите своите намерения и амбиции. Не се препоръчват агресивни действия. Опитайте „со кротце и со благо”, независимо кой и какво иска от вас и какви са личните ви претенции. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и ще направите правилен избор. Нужно е смирение.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Денят е синхронен с водната ви природа, а Луната в Овен добавя холерични нотки. Днес всяка цел и достижима. Ще успеете в начинанията, ще постигнете целите си, а и нещо, на което не сте се надявали ще се случи и получи. Оставете интуицията да ви води в прехода от една дейност към друга и от едно чувство към нещо много по силно и различно. Вечерта сте на точното място.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес придобивате една особена сила за справяне с всякакви ситуации. За вас в момента върви тестова програма. Ще се справите с поетите ангажименти и ще направите добро впечатление там, където отивате по един или друг повод. В живота ви може да се появи спонсор и покровител, с когото дълго може да работите в бъдеще.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес и утре Луна и Марс ви облъчват в рискови аспекти. Очертават се емоционални конфликти и предизвикателства, които ще ви извадят от равновесие. Опитайте да туширате скандалите в зародиш. Намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Не се занимавайте със злободневни теми. Повече дипломатичност в отношенията и дозирани приказки ще изиграят положителна роля.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес плувате в свои води и срещата свои хора, с които работата ви ще потръгне и личният ви живот ще навлезе в спокоен и обезпечен коловоз. Всичко предприето ще тръгне на ниво и ще донесе успех в една по-далечна перспектива. Вероятно е духовно прозрение за бъдещето, за мястото ви в живота или в нечие сърце. Не се колебайте да направите избора, който ще ви донесе лично обезпечение.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на реката. Близо до вода ще се почувствате прекрасно и ще презаредите. И отношенията ще тръгнат като по вода. Опитайте отново да преговаряте с роднини и партньори по важните въпроси. Канете гости и гостувайте, създайте нови връзки. В живота ви може да се появи спонсор и покровител. Време е да обедините средства и усилия в името на една обща цел.


Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Рядко Ferrari F40 изгоря в Япония
 10.05.2021 14:38      
Видео
Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант
 06.05.2021 21:09