Шоу

U2 и Мартин Гарикс с обща песен за Евро 2020

  06.05.2021 11:06  
U2 и Мартин Гарикс с обща песен за Евро 2020

Знаменитата ирландска рок група U2 обединява творчески сили с популярния холандски музикален продуцент и диджей – Мартин Гарикс. Причината – заедно те ще зарадват многобройните си фенове, а също и футболните запалянковци с официалната песен за 16-ото европейско първенство по футбол, организирано от УЕФА.

Изненадващата колаборация под надслов We Are The People We’ve Been Waiting вече е готова, но е планирана за официален дебют на 14 май преди началото на Евро 2020 през юни. Боно и Едж в момента са в Лондон, за да запишат видеоклип към парчето, заедно с хитовия изпълнител на Animals, съобщава източник пред британския таблоид The Sun.

„Мартин обожава футбола, така че тази възможност беше огромна за него, поради което той се стреми към самия връх, когато търси сътрудници. Той прекарва много месеци в работата по тази песен, за да я направи перфектна и след като Боно и Едж се присъединиха към него, тя достигна нови висоти. В момента са в Лондон и работят по видеото. Нямат търпение да го завършат, за да може съвсем скоро всички да го слушат.", разказа източникът.

Самият Гарикс също съобщи сътрудничеството си с U2, споделяйки кратко видео и снимка в Инстаграм, които потвърдиха, че песента ще излезе на 14 май.

Припомняме, че диджеят беше избран да създаде специалната песен за турнира още през октомври 2019 г., когато заяви, че това е „невероятна чест“ за него.

"Музиката е моята страст, но също така аз също съм голям фен на футбола, така че за мен е изключително специално да мога да създам официалната песен за това, което ще бъде най-голямото европейско първенство в историята. Това е страхотно нещо за мен. Музиката е чувство, тя умее да обединява хората. Когато си в публиката и когато твоят отбор вкарва гол, емоцията е страхотна. Дано с музиката си успея да уловя тази емоция", обяви младокът на сцената в Букурещ.

Евро 2020 ще започне през юни, след като беше отложено в резултат на пандемията от COVID-19. Финалът ще се играе на стадион "Уембли" на 11 юли.


Анкета

Одобрявате ли кадровите промени на служебния кабинет?


Резултати
Видео
Ицо Хазарта - Само споко
 04.05.2021 11:38      
Видео
Астронавт отгледа два вида зеленчуци в Космоса
 03.05.2021 21:11