Шоу

Хороскоп за днес – 6 май

  06.05.2021 08:32  
Хороскоп за днес – 6 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 6 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е важно да се прочистим от шлаката, от мислите, които не са наши и от въздействието, което някой ни оказва. Не се препоръчват нови запознанства, не е ден за първа среща. В момента е важно да се приключва, да се довършва обещаната работа и да се постъпва отговорно към личните и професионални задължения. Спазвайте диета, върнете си формата след богатите трапези.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Ще се намери изход от трудно положение. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Денят носи крах на мечтите, на илюзиите, на необмислените и прибързани начинания. Нищо ново да не се започва, а системно и обмислено да се гонят целите, които ще ви осигурят стабилност. Днес дават плод делата започнати в миналото, а това, което стартирате ще ви донесе загуби на пари и позиции. Ден на фатални срещи, на заробващо привличане и влияние, от което трудно ще избягате.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес съдбата ще ви се усмихне, ще ви помогне да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Луна и Нептун от Риби ви даряват с вдъхновение и магнетичност, с финес и привлекателност, а Марс във вашия знак стимулира борбеност и активност. Поне една цел ще бъде постигната. Не се разсейвайте с маловажни неща, постарайте се да се представите на ниво пред шефове и комисии.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на фатално привличане, което може да ви отклони от важната и печеливша за вас цел. Лесно може да изпаднете под влияние на приятели, познати и любими и да изоставите плановете и намеренията си заради техните амбиции или прищевки. Следвайте неотклонно целта си и ще успеете. Прочистете се от шлаката с диета на всички нива. Ограничете вредните храни и връзки.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на генерални реформи в работата и в начина ни на живот. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Ден на корабокрушенците добрали се до спасителния остров. Не всеки ще успее, но ако не опитате, ако не се борите за бъдещето си няма как да разберете.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е противопоказно да се бърза, да се правят необмислени изявления и да се прекъсват изказванията на околните в желанието за лична себеизява. Нищо ново не започвайте и не обещавайте. В момента е важно как ще се справите с поетите задължения и какво ще представите като готов продукт и мнение до края на работното време. Предайте доклади и проекти и чакайте повишение.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес е противопоказно да се бърза, да се правят необмислени изявления и да се прекъсват изказванията на околните в желанието за лична себеизява. Нищо ново не започвайте и не обещавайте. В момента е важно как ще се справите с поетите задължения и какво ще представите като готов продукт и мнение до края на работното време. Предайте доклади и проекти и чакайте повишение.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ако днес се отклоните от зададената програма и от предварително съгласуваните дейности и инициативи ще сбъркате и ще си създадете куп неудобства и проблеми. Изпълнете каквото сте обещали. Противопоказни са страничните и непредвидени срещи, както и новите запознанства. Денят е рисков повече за родените във втората декада, а утре и другите ще се поизпотят.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Този ден дава възможност да се изкачи висок връх в кариерата и личната амбиция. Не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори. Следвайте неотклонно избраната в предните дни посока. Може да се появи нещо неочаквано, но каквото и да е, не му обръщайте внимание и не се отклонявайте от целта. Печели този, който умее да отстоява личната си позиция.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ако днес проявите настойчивост и не се отказвате от целите си до вечерта може да получите това, към което се стремите. Доверете се на усещанията си и на личното си вдъхновение. Една непредвидена среща може да ви обърка плановете и да ви отдалечи от важните за вас хора и дейности. Ще се ядосвате и съжалявате, ако се отклоните от предварително планираната посока.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Един вдъхновен и творчески ден, в който намирате начин да постигнете целите си и да завоювате отдавна гонена позиция. Изискването е да се концентрирате върху най-важното и като го постигнете, тогава да се върнете към останалото. Дори и една малка стъпка встрани от пътя, който следвате ще носи проблеми. Не поглеждайте към изкусителите. Защитете си мястото и парите.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09