Шоу

Хороскоп за днес – 4 май

  04.05.2021 08:26  
Хороскоп за днес – 4 май

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 4 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Денят се свързва с промяната, с насилието, с нетърпението да се заложат нови параметри на работа и личен живот. Склонни сте към прекалявания и авантюристично поведение. Днес и тълпата е неуправляема. Не се знае кой как ще реагира на нечии изказвания и действия. Символ на деня е прошката и разбирането. Дано сгрешилите съберат сили да си признаят. Истината ще боли.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Меркурий напуска вашия знак, а Венера сключва пречупващ аспект с Луната. Попадате в информационно затъмнение, в доброволна или наложителна изолация. Вървите към неприятни отношения с близки и любими хора. Очертават се проблеми в любовта. Днес сексуалната енергия влияе негативно на здравето. Съблазните са на всяка крачка. Може да ви спретнат компромат.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Меркурий напуска знака на метериалния Телец и навлезе в знака на трона си Близнаците, където ще действа с високо ниво на интелигентност и с мисъл повече за бъдещето, а не само за парите. Нужен е нов подход, нови хора с нови знания и умения, които ще задвижат реформите. Само с пари не може да се оправят нещата. Нужни са и хора с интелект и мисъл в по-далечна перспектива.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес няма компромис за наивните, за хората с комплекси и неконтролируема емоционална реакция. Вероятни са конфликти по незначителни поводи. Не сте склонни да отстъпите, а ще ви се наложи. Денят се свързва с коренната реформа, която започва независимо дали искате или не. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте друг да движи и направлява нещата от живота ви.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Един от рисковите ви дни за месеца, особено за родените около 10-15 август. Не очаквайте да ви подкрепят или направят компромис. Конкуренцията е безмилостна навсякъде където отивате. Вероятни са удари под кръста и проблеми със закона, ако не сте уредили плащания, данъци и такси. Не на последно място се очертава и проблем в любовта и личните връзки. Върви се към взаимни изневери.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес всеки действа от позиция на силата. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис. Кой както може ще използва другия. Не си правете илюзии, че ви посрещат и изпращат с усмивка. Помислете доколко сте се подценили и сте оставили другият да води играта. Навлизате в тридневен рисков период. Ще срещате повече опозиция и притискане вместо приятелско рамо.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Тежък ден, промените идват с агресия и насилие. Търпението се изчерпва. Започвате коренни промени в работата и в начина си на живот. ден на горчивата истина, на открития и признания, които ще променят съдби. Тълпата е неуправляема, независимо опитите на някой да я яхне. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и покровител. Усмирете болезнените амбиции, намалете риска.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на конфликти и агресия по всички направления на работата и личния ви живот. Родители и деца не се разбират и влизат в открити сблъсъци. Символ на деня е прошката. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Днес родените в третата декада не са в добри отношения със закона. Като капак може да дойдат изневери и липса на внимание и подкрепа във важен момент.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. Ще срещате съпротива, ще се налага да се доказвате и обяснявате за очевидни неща. Някой ще се опита да ви отнеме думата или да си присвои ваш интелектуален продукт. Нараства и вътрешната ви съпротива спрямо тези, които отдавна ви мътят водата и поставят в подчинителна позиция. В следващите дни ще водите тежки битки.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Препоръчва се изолация и дистанциране, особено от места, където се водят неравностойни битки и то без правила. Неблагоприятно за оперативни намеси по отношение на крайниците. Проведете лечебни и възстановителни процедури, спазвайте диета. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Апетити и амбиции са изострени до краен предел.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Луна и Юпитер от вашия знак сключват пречупващи аспекти с Венера от Телец. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Може да ви изнудват и притискат за услуги ползи и пари. Внимавайте във връзките. Неблагоприятен ден за запознанства, за съвместни действия и изневери. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете вкарани в предварително нагласена схема.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на невъзвръщенците. Случват се събития, които може да върнат някой при корените, а друг да прогонят далече от дома. Не се намесвайте в решенията на деца и внуци. Този ден изисква всеки да влезе в своята битка за щастие пари и любов. Някой може да се почувства предаден, но за друг се вижда светлина в тунела от грижи. Денят се свързва с личната ни саможертва и с прошката.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00